Janáčková je známá svými provokativními plakáty, na kterých je v negližé po vzoru svého oblíbeného seriálu Sex ve městě. Plakáty se k jejímu zaměstnání hodí – stejně jako filmová Carrie Bradshawova toho ví hodně o sexu… ale na jiné věci se asi bála zeptat!

„Patří Turecko do NATO?“ zeptal se jí jeden z potenciálních voličů na Facebooku. „Na toto téma bude možné odpovědět až po vyřešení kyperské otázky,“ odpověděla »erudovaně« Janáčková. Jenže si asi spletla NATO a Evropskou unii. Turecko už totiž v Severoatlantické alianci je od roku 1952. Diskuze se většinou vedou o jeho zamýšleném členství v EU.

Docentka se pak chytila na špek i v otázce, co si myslí o novele občanského zákoníku. „Velké novely už máme za sebou,“ odpověděla sebevědomě. Ani v tom nemá pravdu. Občanský zákoník je totiž nový a novelizace jej čeká. Blesku neodpověděla, má prý moc práce... Janáčková čelí nařčení, že se vydává za sexuoložku i když nemá lékařské vzdělání. Chce se soudit a uvádí, že je psycholožka a lékařskou praxi si nevymýšlela.

Fotogalerie
6 fotografií