Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Takhle střílí ministr vnitra! Chovanec vtipkuje: Nacvičuje na vyjednávání o rozpočtu

Autor: simao - 
23. června 2014
13:43

Tmavé brýle, na uších sluchátka, v ruce zbraň. Ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) je rázný muž, do ruky vzal tentokrát samopal a vyrazil ho vyzkoušet. A k tomu si ještě zavtipkoval.

"Kvíz: a) Seznamování s výzbrojí ochranné služby, nebo... b) Příprava na jednání o rozpočtu," napsal šéf vnitra z ČSSD Milan Chovanec na svůj Facebook. A rychle začal sbírat lajky. Pochlubil se totiž s fotkou, jak střílí na střelnici.

Na Chovancovu fotku však s podobnou zareagoval i další sociální demokrat Jaroslav Foldyna, lídr ČSSD v posledních volbách do Sněmovny v Ústeckém kraji. Také on postnul foto ze střelnice. A přidal komentář: "A že nám to jde..."

Chovanec pak dnes měl na pořadu dne mimo jiné zasedání bezpečnostní rady státu. "Dnešní bezpečnostní rada státu se zabývala několika materiály v režimu důvěrné, dále jsme se zabývali situací na Ukrajině," řekl poté na brífinku ministr a dodal: "Nabídli jsme partnerům na Ukrajině, že bychom znova přijali některé pacienty s vážnými zraněními." Česko prý nyní čeká na stanovisko Ukrajinců, zda potřebují pomoci.

ikolop ( 29. června 2014 14:50 )

Zřejmého podvodníka a lháře, neúspěšného rychlostudenta z plzeňských práv odstavit !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa