Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Premiér Jiří Rusnok: Ostuda na druhou! Místo Mandely vyrazil na fotbal!

10. prosince 2013
23:53

Až se tohle dozví ve světě, bude mít Česko ostudu na druhou! Když se totiž český premiér Jiří Rusnok (53) ve sprosťácky vedené debatě v parlamentu zděsil, že by měl jet na pohřeb Nelsona Mandely do JAR, sklidil ve světě bouři.

„Ten český premiér, to je prvotřídní vůl!“ vracelo se mu po sociálních sítích v jeho vlastní dikci. „Miliony lidí by si tam rády sedly místo toho českého kok*ta!“ Kdosi spočítal, že Rusnokovy skandální výroky citovalo za dva dny přes 12 tisíc zahraničních deníků a serverů!

A to ještě nikdo netušil, že zatímco 90 světových lídrů vzdávalo v Sowetu hold zesnulému »Madibovi«, Rusnok se doma v Česku chystal na fotbal! Odpoledne sfoukl Sněmovnu, pak před Úřadem vlády rozvítil vánoční stromeček a – trádá do Plzně na Ligu mistrů s CSKA Moskva!

podlesni ( 13. prosince 2013 10:03 )

Že se Rusnokovi nechtělo letět na pohřeb Mandely je pochopitelné, že říká vole, je pro jeho generaci normální. Osobně si myslím, že by se s takovými pompézními pohřby a oslavami nějakého člověka, mělo přestat. To, co jsem koutkem oka zahlédla v televizi, to byl vrchol nevkusu a zbytečně vyhozené peníze....

5094 ( 12. prosince 2013 07:50 )

Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. Zvolili jsme si prezidentem ..... a tak máme premiera .....

komentator ( 11. prosince 2013 21:24 )

O čem rozhodovali na zasedání vlády Rusnok a ta jeho parta? O ptákovinách. Navíc Rusnok a jeho ministři vládnou bez důvěry.Nikdo je nevolil! Ty jsi nezaregistroval,že na smutečném shromáždění (tvými hloupými slovy)se zulukaframa uctil památku Mandely prezident Obama, prezident Holande, premiér Cameron a další státníci světového formátu, kteří rozhodují o osudu lidstva a naší planety? Ti nejvlivnější lidi planety si našli čas k uctění památky Mandely, zatímco parta klaunů z české kotliny je silně zaneprázdněna řešením problémů,na kterých zřejmě závisí budoucnost světa! Co si oČesku a Češích pomyslí svět? Asi, že máme vládu, jakou si zasluhujeme

minehava ( 11. prosince 2013 20:08 )

Komentátore,Rusnok měl dnes zasedání vlády,na něm zhruba 20 bodů.Mohl si vybrat,letět na pohřeb,křepčit se zulukaprama na stadióně,nebo řešit ty s.ačky,kterých tu máme díky 7 letému vládnutí prý "pravice" až nad hlavu.A zatím nemáme stanné právo,takže i premiérovi je dovoleno to co volovi.  

komentator ( 11. prosince 2013 19:05 )

Co lze očekávat od poskoků Miloše Virózy z tzv. vlády odborníků, kteří dělají této zemi velkou ostudu doma i ve světě? Vždyť ti Zemanovi "experti" houfující se v Zemanově sektě SPOZ (7 ministrů Rusnokovy vlády kandidovalo jako lídří SPOZ v říjnových volbách a utrpělo neskutečné fiasko) jsou naprosto nedůvěryhodní!! A premiér vlády Zemanových poskoků Rusnok pronáší skandální výroky, které degradují Česko na úroveň těch nejprofláklejších zemí ve světě. Desítky hlav států a premiérů, včetně prezidenta Obamy (a všech žijících amerických prezidentů) vážili cestu do JAR k účasti na tryzně na počest Mandely, zatímco silně "zaneprázdněný" premiér ČR Rusnok jel do Plzně na fotbalový zápas!! A prezident Zeman přihlíží a zřejmě vůči neodpovědnému chování Rusnoka nemá výhrady. Proč Zeman mlčí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa