Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blesk.cz pro vás vybral 5 nejvtipnějších politických videí! Podívejte se

Politici občas dovedou pořádně pobavit!
Politici občas dovedou pořádně pobavit!  (Autor: Redakce)
18. října 2013
05:00

Chtějí dostat naše hlasy do urny, ale občas se jim podaří maximálně dostat naše bránice do pohybu. Podívejte se na 5 nejvtipnějších politických videí z dílny Blesku. Čí výstřelek je ten nejneuvěřitelnější?

Co byste udělali, kdyby vám zničehonic zavolal prezident Miloš Zeman (68)? Jak byste reagovali? Imitátor Petr Jablonský umí Zemana skvěle napodobit, a tak není divu, že zmátl i Miroslava Kalouska. 

Video To musíte slyšet! Imitátor Jablonský napálil Miroslava Kalouska - Blesk - Jan Jedlička, Petr Jablonský
Video se připravuje ...

Kalouskova facka pro drzého fracka! Miroslav Kalousek (52) si jentak něco líbit nenechá a mladík z videa na setkání s politikem jistě dlouho nezapomene!

Video Video z incidentu, kdy Kalousek zfackoval studenta na ulici - archiv Blesku, hudba: Kevin MacLeod
Video se připravuje ...

Král politických skandálů Miroslav Topolánek (57) je přímo továrna na naprosto nekorektní projevy. V jedné větě zvládne urazit desetitisíce a tohle video není výjimkou. Topolánek sice již sám nekandiduje, přiznal však, že zvažoval společný projekt s Václavem Klausem. Nevyšlo to a do vrcholné politiky se zpátky nehrne. Přesto má stále co říct.

Video Mirek Topolánek o premiéru Fischerovi - Blesk
Video se připravuje ...

Tomio  Okamura (40), lídr hnutí Úsvit přímé demokracie, se zkrátka musí vyjádřit opravdu ke všemu. Vlastní autonehodu nevyjímaje!

Video Tomio Okamura popisuje dramatické okamžiky nehody - Blesk - Martin Mithofer
Video se připravuje ...

Někdo cvičí na Spartakiádě, někdo zase třeba s Olgou Šípkovou, ale kolegové z Ahaonline.cz si figury udržují zásadně podle sestavy Jiřího Paroubka (60). A údajně díky tomu stejně jako expremiér sklízí toužebné pohledy žen! Paroubek se však nakonec rozhodl do voleb nezasáhnout. Jeho výstup je však nezapomenutelný.

Video Cvičení s Paroubkem - Ahaonline
Video se připravuje ...

hlinsko ( 18. října 2013 14:39 )

Trapný Blesk. 1. Okamura jednoznačně v pohavarijním šoku - kdo to nezažil neví. 2. Nevím co je vtipného na cvičení Paroubka - permanentní snaha ho zesměšňovat, každý holt není jako anorektická Francka Čížková. Na příkladu Paroubka je jednoznačně vidět, že měl zřejmě v mnohém pravdu. Byl ve vládě cca 1,5 roku a od té doby ho zločinci hlídají jako v hokeji Jágra a ještě si k tomu uplatí všechny media. 3. Nechápu proč tady není video jak vožralej Janoušek porazil Vietnamku a utíkal před policií jako malej forcek. A pak mu policajti ještě umožnili telefonovat, nesebrali mu ani papíry přestože se dopustil několika těžkých přestupků - to je totiž ten největší vtip.

zaviracispendlik ( 18. října 2013 13:28 )

a ty nedaj

zaviracispendlik ( 18. října 2013 13:28 )

Okamura byl evidentně v šoku

petr_k ( 18. října 2013 11:57 )

Viděli jste toho vepře paroubka? ... sorry, už zase musím jít zvracet

kalnormin1 ( 18. října 2013 09:40 )

lakíz: přesně tak. To by bylo v Bohnicích radosti, kdyby viděli Kalouska.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa