Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vodní hrátky politiků: Paroubek plave s dcerkou, Okamura prohání skútr s milenkou

Autor: simao - 
29. července 2013
18:11

Jeden vzal k moři rodinu, druhý mladou milenku. Jeden vyrazil do vody s nafukovací matrací, druhý si pořídil rovnou skútr. Řeč je o politicích Jiřím Paroubkovi a Tomio Okamurovi, kteří vyrazili na letní dovolené. Zatímco šéf LEV-21 Paroubek vyvezl rodinu do Řecka, Okamura odletěl na daleké Maledivy.

"Tak nám s Monikou začíná druhý týden na Maledivách a jsem opravdu rád, že mě přesvědčila, abych si konečně vzal v práci volno. Jízda vodním skútrem po Indickém oceánu byl skvělý zážitek. A zítra nás čeká opět potápění," vzkázal dnes z dovolené na svém profilu na Facebooku Tomio Okamura.

Na dovolenou vyrazil čtyřicetiletý senátor a šéf nového politického hnutí Úsvit přímé demokracie spolu se svou mladou partnerkou Monikou Talašovou (21). A Maledivy si spolu evidentně užívají.

Paroubkovi opět na Ithace

To Jiří Paroubek (60) nevytáhl paty z Evropy. Ostatně ani nemusí, na řecké Ithace si totiž spolu s manželkou Petrou (39) pořídili před dvěma lety prázdninové sídlo. Do typického středomořského bílého domku s sebou vzali samozřejmě i dcerku Margaritu (3).

A táta Paroubek se rodině na dovolené skutečně věnuje - svou dceru učil ve vodě plavat. Vzali růžovou matraci, Paroubek se změnil v učitele a zahájil své lekce. Nejdřív splýváním na vodní hladině. Načapal je při tom fotograf Aha!

Pyšná máma Petra Paroubková se pak pochlubila: "Moje malá květinka dnes poprvé sama uplavala víc než metr a půl. Nejhezčí dárek letošního léta," napsala na Facebooku.

anezat ( 29. července 2013 19:41 )

Okamura s dcerou si užívají, Paroubek by se měl též trochu věnovat vnukovi.Dojemné, jak jsou "vzorní" za blesku foťáku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa