Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Věštím budoucnost, tvrdí mluvčí Prahy 1

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: kyc, jos - 
17. prosince 2010
16:11

Praha 1 bude teď o krok napřed před ostatními. Její nová tisková mluvčí totiž umí věštit budoucnost! Veronika Blažková (30), jak se posila první městské části jmenuje, má totiž svou vlastní astrologickou poradnu.

Veronica Vicci, jak si mluvčí na svých astrologických stránkách říká, se věnuje tomuto oboru už dvacet let. Zřejmě tedy s věštěním začala už ve svých deseti… Její schopnosti jsou však více než geniální. Nevíte, jestli jste našli toho pravého partnera? Chcete vědět, jak se vám bude dařit v práci? Veronika vám tohle všechno předpoví, aniž by vás kdykoli viděla!

„Pošlete mi do mailu vaše datum a místo narození. Já vám do týdne odpovím,“ řekla Blesku Veronika. Za partnerský horoskop si účtuje 790 korun, za osobní 690. Co na schopnosti své mluvčí říká Oldřich Lomecký, starosta Prahy 1?

„Vím, že to kdysi dělala. Tady je však jako tisková mluvčí,“ uvedl. „Astrologií se zabývám ve svém volném čase,“ tvrdila Blesku Vronika. Její kolegové však říkají něco jiného. „Chodí po úřadě a ptá se každého, co je za znamení. Nabízí nám také své služby,“ postěžoval si jeden z úředníků.

wrunx ( 17. prosince 2010 20:30 )

akorát tk starou bačkoru, jinak by dávno uveřejnila, kde a co je s Aničkou...

husqarnowicz ( 17. prosince 2010 19:36 )

No to musí být kšeft! Nakecat může komukoli cokoli, reklamovat nic v případě omylu nelze. Moulů ,kteří za ty kydy jsou ochotni tvrdě platit bude stále dost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa