Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Gross na křtu Margarity: Paroubkovi nepodal ruku!

Autor: šim - 
23. ledna 2010
19:44

Manželé Paroubkovi prožili velký den. Na 150 hostů pozvali na křtiny své dcery Margarity Elišky, mezi nimi také Stanislava Grosse. Ten jim nakonec ani nepodal ruku!

Taková ostuda se jen tak nevidí. A nepromíjí! Expremiér Stanislav Gross byl jedním z prominentních hostů v chrámu sv. Mikuláše na Staroměstském náměstí v Praze, kde byla pokřtěna dcera Jiřího a Petry Paroubkových Margarita Eliška. Gross přišel sám, v šedivé bundě a obleku pod ní, překvapivě bez manželky. Celou dobu seděl v zadní části kostela, chvílemi se usmíval, jindy se zamyšleně díval do země. Nakonec ani nešel Paroubkovým podat ruku a Margaritce popřát to nejlepší do života! Informovala o tom TV Prima.

Mezi 150 pozvanými hosty, kteří narozdíl od Grosse šťastným rodičům vřele přáli, byli manželé Krampolovi, ale také například řecká přítelkyně Petry Paroubkové Margarita de la Porta, podle které její dcera dostala jméno. Ta společně s šéfem ústecké ČSSD Petrem Bendou šla Margaritě za kmotru. Během křtu malé Margaritě věnovala zlatý křížek.

Paroubkovi na křtiny pozvali také například Kateřinu Brožovou, Janise Sidovského a Pavla Vítka, Jiřího Šlégra, ministra zahraničí Jana Kohouta či předsedu sněmovny Miloslava Vlčka.

Křtem získala Margarita druhé jméno Eliška, které Paroubek chtěl své dceři dát hned po narození. Ustoupil ovšem přání své ženy Petry, která vybrala pro dceru jméno Margarita. Téměř tříměsíční Margarita Eliška byla přijata do Církve československé husitské, tedy do stejné, v níž je její otec. Petra Paroubková je příslušnicí církve katolické.

Obřad trval asi půl hodiny a nesl se v komorním duchu. Celebroval ho biskup Jan Hradil. Pyšný otec Jiří Paroubek působil velice uvolněně a úsměvy rozdával na všechny strany.

Po obřadu se hosté přesunuli do Lidového domu na hostinu.

ČTĚTE TAKÉ:
Paroubek o Margaritě: Je to moje miniatura


bramburek ( 3. února 2010 14:26 )

Je to jedno co jí oblečou je to jejich věc a nakonec když to dostane je to normální dítě načančat na křest to ví přece každý a slušelo to dětátku.Tak se mladá paničko nad tím povznes a nech je bejt...

hihihi ( 26. ledna 2010 17:21 )

tohle je bomba!Podle TV Nova Stany Grossů s Márošem Dalíkem dohodli s prezidentem Vobavou,že vodkoupěj za cenu šrotu vod USA Sochu svobody a rozdělej to na půl,aby prej neměli u těch svejch haciend prázdnou zahrádku.Jo,kdo umí,tak umí.

gogo ( 26. ledna 2010 14:27 )

S tou ctí šlechty bych byl opatrný .... Všichni víme jakou čest měla značná část šlechty po roce 1620 ....

gogo ( 26. ledna 2010 14:26 )

Takových je dnes bohužel plná politická scéna... Ani se tam všichni nevejdou ....

zobacek ( 26. ledna 2010 09:22 )

Gross je a byl obyčejný mašinfíra a co přišel za podivných okolnosti k titulu a vekým penězům je z něho veký frajer

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa