Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Volby 2009: Útočník na šéfa ODS: Kdo by po Topolánkovi nechtěl hodit šutr?

Jeden ze čtyř mužů, kteří zaútočili na Mirka Topolánka
Jeden ze čtyř mužů, kteří zaútočili na Mirka Topolánka  (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: bel - 
26. srpna 2009
09:59

Jednoho ze čtyř útočníků na Topolánka včera Blesk zastihl doma ve Vraném nad Vltavou. Právě ve chvíli, kdy mu policie sundávala botičku z tmavomodrého passatu, jímž odjeli po útoku v Hustopečích.

Vaše jméno?

"Martin. Ale my jsme tam tři Martinové."

Jak velký kámen jste hodili?

"My jsme na něj kámen nehodili! Jen vejce. Na tý fotce z novin je rozpálenej po volejbalu. I když, kdo by po Topolánkovi nechtěl hodit šutr?"

A co bylo pak?

"Měli jsme udělat rozruch. Hodili jsme pár vajec a v klidu odcházeli. Ještě jsme mu zatleskali. Nasedli a odjeli. Žádnej úprk. I policejními zátarasy jsme v klidu projeli."

Policie prý bude zkoumat fotky.

"Je zvláštní, že v Hustopečích bylo plno fotografů. Tak kde jsou ty fotky?"

Proč vám vlastně dali tu botičku?

"Dělali nějakou expertizu. Odstranit ji měli už včera, ale nemohli to nějak sundat, tak přijeli dnes."


-VOLBY 2009: Blesk.cz, váš volební průvodce-


Volby 2009: Kdo objednal útok na Topolánka? Více ZDE.

Volby 2009 - Obhájkyně útočníků na Topolánka: Útok vzešel z týmu ODS! Více ZDE.

Volby 2009: Kaskadérské turné Mirka Topolánka. Více ZDE.


gevi ( 26. srpna 2009 18:38 )

Kupodivu na na této expresivní diskusi, kde se hází zvracením, slepičinci a dalšími vypjatými výrazy, nacházím člověka, který stejně jako já říká, že by neházel na nikoho nic. Před několika dny jsem zde napsal: Nelíbila se mi vajíčka na Paroubka a nelíbí se mi ani kameny na Toplánka. A na tom trvám, přestože se z kauzy zatím stala fraška.

vrba ( 26. srpna 2009 18:32 )

Tak se nepoblinkejte. Podle vaší reakce a vyjadřování je jasné, že byste ODS stejně nevolila. Takže o nic nejde, dejte si panáčka becherovky a bude to dobrý.

raskarkapak ( 26. srpna 2009 14:05 )

Se někomu vy.sere holub na hlavu a už je z toho strašná aféra!Opozice si to zaplatila,tam ten si to objednal,no prostě směšný!

simeon ( 26. srpna 2009 13:49 )

proč Dostál pózoval když ho zohavili/pořezali v obličeji? Proč si Paroubek nechal udělat stovky fotek i mimo pódium když byl upatlaný od žloutků? Nejste trošku zaujatý???? Jestli ne, tak zkuste odpovědět, to vám nic neudělá, že? (nebojte, nehledáme odpovědi, víme že je to jen vaše fraška a způsob jak nějak popíchnout ;-) )

simeon ( 26. srpna 2009 13:43 )

ahá, tak on to nebyl šutr, ale slepičinec... nevím odkud jste (asi s Marsu že neznáte češtinu), ale u nás byl a vždycky zůstane šutrem každý kus křemene, žuly, živce atd atd atd.... a to ať je z toho udělaný náhrobek, přilétlo ho půl tuny z vesmíru nebo je to jen písek který zůstal v neumytý v salátu . Asi se vám nikdy nestalo že jste si takhle nepříjemně kousla do šutru, že? Tak až se vám zase srovná žaludek, tak se srovnejte s Čechy ... blbko

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa