Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bárta radil Krampolovi: V politice se musíš naučit chodit

Autor: Michaela Vraná - 
7. června 2011
21:41

V pořadu Nikdo není dokonalý Jiřího Krampola (72) byl v úterý večer jako host politik Vítek Bárta (37, VV). Společně s modelkou Renatou Langmannovou (24) hýřili vtipem a udělovali si navzájem rady. Ta nejmoudřejší asi padla z úst Bárty, když řekl, že se v politice člověk musí naučit člověk chodit. To on ví asi až moc dobře.

Kolem Víta Bárty bylo v poslední době docela dusno. Jeho finanční výpomoci kolegyni z VV Kristýně Kočí zamávaly celou vládou a byly hodně diskutovány. Na vládní situaci byla vymyšlena i spousta anekdot. Je od něj tedy celkem odvážné, že se rozhodl vystoupit v zábavném pořadu Jiřího Krampola Nikdo není dokonalý.

A všechna čest. Vtipem nešetřil a dokonce se i vulgárně rozvášnil a strhl i Krampola. Oba museli být v jednu chvíli takzvaně "vypípáni" za způsob vyjadřování. Další host, Renata Langmannová sice sprostě nemluvila, ale pro změnu diváky bavila tím, že si dělala srandu sama ze sebe.

Už nepůčuje

Krampol Bártu do pořadu uvedl zajímavým stylem. Okomentoval jejich velmi podobný outfit. Oba měli šátečky kolem krku a kapesníčky v klopách. Vítek neopomněl připomenout, že jsou z Vídně. "Vítek rozdává a půjčuje prachy," dodal Krampol, čímž dost pobavil své hosty i diváky v publiku.

Možná tím chtěl naznačit, že by si také něco půjčil, aby jeho žena měla na kosmetiku a nedělala mu ostudu v obchodních centrech svými podivnými nákupy v drogeriích, při kterých musí zasahovat policie... Vítek ale vše uvedl na pravou míru: "Vždycky, když někomu půjčím, vyvolá to vládní krizi, tak už radši nepůjčuji." Bárta se nebál ani vyjádřit se k současné situaci ve vládě. Na paškál si vzal Davida Ratha: "Rath mi připomíná Harryho Pottera. Ale ono je to někdy spíše jako z hororu."

Pozadu s humorem nezůstávala ani Česká Miss 2006 Renata Langmannová. "U sebe ve skříni jsem našla štěnici," pronesla na adresu kauzy okolo Kočí a na stůl položila gumového brouka. To Vítek nevydržel a smál se tolik, že málem spadl ze sedačky. "Třeba se někdy potkáme, pane řidiči," řekla Bártovi dále Renata, která studuje policejní akademii. Jestli ale někdy Vítek opět získá řidičský průkaz, který mu byl odebrán.

Krampol ho zachránil před trapasem

Bárta opravdu nebojácně komentoval politiku. "V politice musíš umět chodit!" řekl tvrdě. Potom jasně vyjádřil, co si myslí o některých svých kolezích. Přirovnal je k hermafroditům označovaným Zimmermannem jako "Já-ty". "Já-ty je ideální označení pro některé české politiky," řekl a tím si vysloužil potlesk celého sálu.

Když ale vyprávěl vtip o tom, jak přeskakoval cizí starou paní na koni, pak se za ní vrátil s dotazem, jestli je v pořádku, a ona mu řekla, že se bála, že je čert, diváci se nesmáli. Nebýt Krampola, který se začal strojeně chechtat a roztleskávat publikum, Bárta by zůstal sedět v trapném tichu.

bluedream ( 7. června 2011 22:01 )

pardon, nepůčuje, takhle to měli, bez j, ani přes klávesnici mi to prvně neprošlo

bluedream ( 7. června 2011 22:00 )

hmmmm, nepůjčuje přímo v podtitulku, připoměnout.... na to musí být nějaký zvláštní kurz pro ožralé ichyly, aby je zaměstnali na odpovědných pozicích.

Zobrazit celou diskusi