Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VV: Peake vystřídá Johna, vládnout bude Bárta

Podle čtenářů Blesk.cz by měla Peake nahradit Johna
Podle čtenářů Blesk.cz by měla Peake nahradit Johna  (Autor: ČTK)
Autor: ap, Kjos - 
23. května 2011
10:36

ANKETA: Oficiální výsledky volby nové tváře alias tzv. předsedy Věcí veřejných budou známy až po pondělní 22. hodině. Tehdy skončí hlasování registrovaných Véčkařů na stránkách strany. Výsledky stejně důvěryhodné ankety, která probíhala přes víkend na stránkách Blesk.cz, jsou jasné již nyní. Karolína Peake porazila Radka Johna a měla by se stát novým maňáskem Víta Bárty. To, že vítěz voleb bude ve skutečnosti maskotem, který bude krýt záda faktickému šéfovi VV Bártovi, si totiž myslelo zdaleka nejvíc hlasujících.

Ankety Blesk.cz se zúčastnilo 936 hlasujících, což se podle posledních volebních odhadů téměř blíží celkovému počtu skutečných voličů Věcí veřejných.  Anketa Blesk.cz tak je přinejmenším stejně reprezentativní jako tajemným způsobem organizované hlasování Véčkařů, které nebylo podle odborníků těžké zmanipulovat.

Peake získala víc hlasů než John

Hlasující na Blesk.cz rozhodli, že s Radkem Johnem se nasmáli již dost a nahradit by ho měla poslankyně Karolína Peake. Třetí kandidátka, olomoucká poslankyně Dagmar Navrátilová pak potvrdila roli outsidera a hlasovalo pro ni jen minimum účastníků.

Vítězem ankety se ale stala možnost, kterou Véčkaři v anketě vyhlášené VV neměli. Hlasujícím na Blesk.cz je šumák, kdo ze tří kandidátů nakonec volby vyhraje, protože vládnout bude podle jejich názoru stejně Vít Bárta.

Výsledky ankety: Kdo by měl zastávat funkci předsedy-maskota VV?

Kandidát                                         Počet hlasů   

1. To je jedno, stejně vládne Bárta   400 hlasů (43%)

2. Karolína Peake                              281 hlasů  (30%)

3. Radek John                                   226 hlasů (24%)

4. Dagmar Navrátilová                        29 hlasů (3%)



Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

carmela85 ( 23. května 2011 20:07 )

Co jsem koukala, tak tady v anketě zvítězila Peake, takže to asi vypadá na ní...

rukolaman ( 23. května 2011 16:49 )

Jsem zvědavý, jak to dopadne. John ačkoliv má plno nedostatků, tak je to podle mě jeden z mála politiků, kterým jde opravdu o lidi. Na druhu stranu Peake by zase byla novou tváří. Podle mě je to 50 na 50.

doodledoctor ( 23. května 2011 16:23 )

Zdá se, že se v Evropě probudila lóže Illuminátů. Ti mají za cíl odstranit všechny vlády a církve, a převzít kontrolu nad sjednoceným lidstvem. Vše bude ovládat řád Illuminátů. Není také součástí tohoto plánu obrovský zmatek a dezinformace, kterým působí média? Němec Adam Weishaupt byl před 200 lety otcem Illuminátů. Kdo je vede v současné době? Jejich vliv na běh dějin je očividný. Prvním novodobým úspěchem byl vznik OSN. Dalším pokračováním je vznik různých nadnárodních společností a v našem případě také vznik EU. Zde se již projevuje omezení moci jednotlivých vlád a církví. Je to vidět i na ČR. Zdá se, že naše vlády vzešlé z levice, nebo pravice, nejsou schopny řídit stát. Propadají se také vlády dalších států EU. Sedmá velmoc - médiá, má na tom velký podíl. Pokud dnes Illumináti skutečně působí, jsou světová médiá jejich velkým pomocníkem. Nevěřte všemu, co čtete, nebo slyšíte. Uvažujte a hledejte pravdu sami. Nenechte si ji zkreslovat médii.

carmela85 ( 23. května 2011 16:14 )

Škoda, já měla Johna docela ráda, občas něco popletl, ale neměla jsem z něj špatný pocit a to je to hlavní!

komentator ( 23. května 2011 15:35 )

A co Bártova fistule? Nenaznačuje něco?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa