Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrt Nikoly (†20): Otrávili ji léky!

Nikolu našli zavražděnou v lese. Prý ji otrávili léky proti depresím.
Nikolu našli zavražděnou v lese. Prý ji otrávili léky proti depresím.  (Autor: šiš, Nový Čas)
Autor: bali - 
2. května 2011
18:50

Policie vnesla nové světlo do záhadné smrti Slovenky Nikoly Beblavé (†20). Byla otrávena lékem Melipramin. Měla v těle 50 tablet. Policie tuto skutečnost zjistila až sedm měsíců po jejím zmizení!

Nikola byla otrávená lékem Melipraminem, který se používá na léčbu deprese a panických poruch. Zemřela na následky předávkování.

Znalci určili, že v tomto případě mohlo být použito až 50 tablet, což je celé balení. Dávka jí mohla být aplikována i injekčně nebo je mohla vypít v nápoji. Pitva navíc potvrdila, že dívka byla znásilněna.

Nikola zmizela 25. září 2010 po hádce se přítelem Ferdinandem Vrbou. Po jejím zmizení se na Slovensku rozběhla rozsáhlá pátrací akce. Policie a záchranáři našli v listopadu mrtvé tělo. Její identitu potvrdil až test DNA. Po vrahovi policie stále pátrá.

vetmar ( 3. května 2011 13:21 )

Ne policie to zjistila podle článku, až po sedmi měsících.A vždyt pitva je dávno hotova a zjistit to mohli jen z pitvy.Také to děvče je dávno pohřbené,nebo si myslíte že ji někde uchovávají a postupně zkoumají?

jamilla ( 3. května 2011 09:52 )

A já jsem z toho taky už celá otrávená. I z té takřka kosmické rychlosti, se kterou u nás policie vyšetřuje. Pakliže vůbec vyšetřuje, že.

crakazasecrak ( 3. května 2011 07:16 )

asi to věděli a nemusesí přeci všechno tobě vyzvonit..

vetmar ( 3. května 2011 06:53 )

Policie to,že byla otrávena zjistila až po sedmi měsíci od zmizení?Vždyt zmizela v září a v listopadu ji našli.

moniii ( 3. května 2011 06:14 )

Pokud byla znasilnena, musi byt modriny. podlitiny..pokud ne..tak asi dobrovolny sex?..nevim, nejsem lekar...Muj muz tvrdi, ze pokud zena nechce, musi mit na sobe znamky zapasu..pokud nic neni, tak asi chtela, ovsem taky mohla dobrovolne ustoupit, aby si zachranila zivot, ovsem bohuzel

Zobrazit celou diskusi