Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Spolužáci brutálně zbili a podpálili Luciu (14)

Školu v Rožnave šokoval brutální útok. Luciu (14) zbili a popdálili její spolužáci
Školu v Rožnave šokoval brutální útok. Luciu (14) zbili a popdálili její spolužáci  (Autor: repro Tv Markíza)
Autor: INT, ap, Kšim - 
20. dubna 2011
14:13

Mlátili ji taškou naplněnou kameny, dokonce jí podpálili vlasy. Šokující a brutální útok spolužáků ze základní školy na čtrnáctileté děvče řeší policie ve slovenské Rožnavě. Čtrnáct žáků dívku obklíčilo cestou ze školy a napadlo ji. Útok byl tak agresivní, že Lucia skončila v nemocnici. Zmlácenou dívku dokonce podpálili.

"Cestou ze školy ji v pátek spolužáci nejprve napadli slovně, potom padly nějaké facky," popsala pro server tvnoviny.sk útok ředitelka školy Erika Mihajlovičová. Peklo pro Luciu tím ale teprve začínalo.

"Děti Lucii vysypaly její aktovku a naplnily ji kameny. Touto taškou a dalšími batohy pak děvče zbily," uvádí ředitelka s tím, že na Lucii přitom zapálili oblečení a vlasy. O brutálním útoku si děti dokonce psaly na sociální síti. Samotná vystrašená Lucia leží stále v nemocnici. Zbytky podpálených učebnic byly i v úterý vidět v parku, ve kterém k útoku došlo.

Podle primářky dětského oddělení nemocnice je sice její zdravotní stav stabilizovaný, ale útok může na děvčeti zanechat trvalé psychické následky. Ve škole se údajně o bitce dozvěděli až od matky napadené dívky. Po příchodu policie se útočníci přiznali. Šokující je také fakt, že skupině šikanujících žáků "velela" dívka, žákyně osmé třídy.

bara ( 24. dubna 2011 18:50 )

tinkamartinka ( 21. dubna 2011 17:09 )

Hnusní smradi! Udělala bych jim to samé - tak mě ten článek rozhodil. Chudák holka si ponese následky celý život a oni z toho vyjdou bez trestu. Nesouhlasím s některými členy diskuse, že tohle se děje jeno na Slovensku. Omyl. Děje se to všude, i u nás, v Německu, kdekoli na světě. Což je strašné.

queenja ( 21. dubna 2011 08:44 )

že šišláš, to je zřejmě vrozená vada, vadí mi, že svoji malost a primitivizmus prezentuješ na webu. Ono je to i tady, jen se o tom Blesku nehodí psát, ale to asi ty a tobě podobní nikdy nepochopí...

kacota ( 21. dubna 2011 00:55 )

http://www.pluska.sk/zahranicie/ceski-pytliaci-pasovali-zo-slovenska.html

kacota ( 21. dubna 2011 00:41 )

ked je to jediné, čo ťa mrzí ....

Zobrazit celou diskusi