Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka našla syna, jak se za gaučem mazlí s aligátorem

Ilustrační foto. Tříletý chlapec se láskyplně mazlil s aligátorem v obývacím pokoji. V matce by se při spatření děsivé scény krve nedořezalo.
Ilustrační foto. Tříletý chlapec se láskyplně mazlil s aligátorem v obývacím pokoji. V matce by se při spatření děsivé scény krve nedořezalo.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak - 
24. února 2011
17:45

Po povodních se brazilská žena rozhodla uklidit nepořádek ve svém domě. Velká voda ale nepřinesla pouze nepořádek. To zjistila matka tříletého dítěte po tom, co našla svoji ratolest, jak se mazlí v obýváku s aligátorem.

Když se matka vydala uklízet nepořádek po velké vodě, čekalo ji hned v obývacím pokoji nepříjemné překvapení. Její syn si potichu hrál za pohovkou, s čím ale nevěděla. Krve by se v ní nedořezalo v momentě, kdy objevila, že se její tříletý syn láskyplně mazlí s 1,5 metr dlouhým aligátorem.

Žena okamžitě dítě odtrhla a zavolala hasiče. Luiz Claudio Farias, kapitán hasičské jednotky v Parauapebas, do listu The Daily Telegraph prohlásil, že aligátor se zřejmě dostal dovnitř s povodňovou vlnou v pondělí večer.

Dítě si zahrávalo se smrtí

"Je štěstí, že aligátor nebyl hladový, protože jinak by mohl chlapci způsobit těžká zranění, nebo ho dokonce zabít," dodal hasič.

Aligátora po příjezdu hasiči odchytli a odvezli ho do nedaleké rezervace, kde se může zvíře volně pohybovat.

"Města v tomto kraji jsou vystavěné blízko řek, proto není neobvyklé, když vidíte hady, aligátory a podobná zvířata, jak se stahují k lidským příbytkům," zůstal nad věcí Farias.

jakub-moravec ( 26. února 2011 07:17 )

paja296, slyšel jsem o expresní službě v dodávce krokodýlů, stačí si na internetu nějakého objednat a přivezou ho až k vám do bytu, do ložnice? Nebo si přejete na gauč do obýváku?

jakub-moravec ( 26. února 2011 07:06 )

Ještě dodávám, krokodýli by byli samozřejmě velmi velmi hladoví

jakub-moravec ( 26. února 2011 07:00 )

by zavezl před budouvu vlády a pak šup, do každých dveří jednoho, a toho posledního by zavezl na Hrad v dárkovém balení a hluboce se uklonil Jeho Veličenstva a podával dárek od našeho lidu. Ráno bych si koupil noviny aby zjistil, jestli nějaká osobnost nechybí

jakub-moravec ( 26. února 2011 06:51 )

TAKY NEVHODNOU TCHÝNI

anasyi ( 25. února 2011 13:01 )

jojo i dreveny kacer

Zobrazit celou diskusi