Antosch převezme kompletní zodpovědnost za všechny pobočky společnosti, za importéra značky Porsche a výhradní zastoupení Bentley a Lamborghini v České republice. Doposud zastával funkci ředitele poboček Porsche Praha Smíchov, Porsche Praha Prosek, Porsche Hradec Králové a Auto Heller Ostrava a Opava.

Lang (49) bude mít od ledna v Porsche Holding v Salcburku na starosti vedení maloobchodních aktivit v regionu střední a východní Evropy a Itálie.

Od příštího roku se zároveň dosavadní zástupce ředitele poboček Auto Heller v Ostravě a Opave Martin Skront (41) stane ředitelem Porsche Praha Smíchov. Porsche Inter Auto převzalo Auto Heller v roce 2014.

Společnost Porsche Inter Auto CZ je největším prodejcem vozů Volkswagen, Audi, Seat, Škoda a dovozcem a prodejcem značky Porsche v České republice. Je rovněž servisním a prodejním zastoupením Bentley a Lamborghini pro český trh. Ročně se v Porsche Inter Auto CZ prodá více než 12.000 nových a 4000 ojetých automobilů. Společnost zaměstnává v České republice v současné době 900 zaměstnanců v deseti pobočkách - v Praze, Plzni, Brně, Olomouci, Hradci Králové, Českých Budějovicích, Ostravě a Opavě.