Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

První trailer na Kapitána Marvel. Zachrání tahle kráska Avengery?

Autor: msj - 
27. září 2018
13:31

Od té doby, co Nick Fury poslal zprávu přes pager na konci Avengers: Infinity War, jsme dlouho čekali na tento den. Konečně vyšel první trailer na Kapitána Marvel. Bude se sice jednat o samostatný příběh, který nám osvětlí celou hlavní postavu, ale o to víc se na ni budeme moci těšit v nových Avengerech.

Příběh o pilotce, Carol Danvers (Brie Larson), která se díky kontaminaci s mimozemskou DNA stane superhrdinkou, bude zasazen do devadesátých let minulého století.

Se svými novými schopnostmi se Carol dostane do elitní vojenské jednotky Starforce, které bude velet Mar-Vell. Toho ztvární Jude Law, kterého dobře známe například z filmu Nepřítel před branami, kde si zahrál legendárního sovětského odstřelovače, Vasilije Zajceva.

Jejich úkolem bude bránit planetu před hrozbou mimozemských Skrullů, kteří jsou schopni se převtělovat do různých podob.

Ve filmu se můžeme těšit také na klasické zastoupení, a to jmenovitě na Nicka Furyho (Samuel L. Jackson), který ještě nebude mít pásku přes oko. Objeví se ale také Ronan (Lee Pace), kterého se úspěšně v budoucnosti zbaví Strážci Galaxie.

Nemá cenu zbytečně spoilerovat, určitě se těšíte stejně tak jako my. Kapitán Marvel do kin zamíří v březnu 2019 a na čtvrté Avengery se můžeme těšit o dva měsíce později.

jjkkkhbs ( 28. září 2018 16:09 )

 captain marvel se ne překláda.blbečku

Zobrazit celou diskusi