Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šikana učitelky z Třince ji dohnala k zoufalému činu, psychický teror však ani poté neskončil

Autor: shp - 
18. ledna 2019
20:40

Nechutnou šikanu zažila učitelka ze střední školy v Třinci. Žáci ji ponižovali a chovali se k ní tak hnusně, až podala výpověď a odešla jinam. Ani po zoufalém činu však psychický teror neskončil.

Mívali na mě jak sexuální narážky, tak vulgarismy,“ řekla nejmenovaná učitelka televizi Nova, která o jejím případu informovala. Toto chování nevydržela, a odešla proto pracovat do základní školy.

Jenže tím její šikana neskončila. Kolegyně ji na novém pracovišti informovala, že se někdo na sociální síti vydává za ni. Na facebookovém profilu je přitom uvedeno, že učitelka pracuje v striptýzovém klubu.

Ve škole se mě děti ptaly, jestli mám druhé zaměstnání. Jestli stíhám pracovat i v noci. A dokonce paní asistentce řekly, že si nepřejí, abych učila na jejich škole,“ dodala kantorka. Zoufalá žena se obrátila na policii, která nyní případ vyšetřuje.

flora ( 19. ledna 2019 12:35 )

Je to tak. Tihle středoškoláci byli doma jistě vedeni k tomu, že se jim vše stále dokola vysvětluje a jakékoliv zákazy jsou nemravné a pro jejich vývoj osobnosti škodlivé. Takže takoví fracci pak velmi dobře vědí, že se mohou bavit na účet druhého a nic se jim nesmí stát. Baví se tím, jsou vychvávané k nekonečnému plkání na jakékoliv téma a i naprosto samozřejmých věcech, jakože se např. na lidi neplive . A po sté se pak stejně zlomyslně zeptají "proč" ? To je výchova dobrá akorát k tomu aby pro svoji zábavu šikanovali druhé. Asi tím plní i podvědomé touhy svých rodičů, kteří je k tomu vlastně vedou

dietr ( 19. ledna 2019 08:28 )

Každý by si měl občas kontrolovat svůj profil, není velký problém pro blízké nebo spolupracovníky ve vhodné chvíli něco malinko pozměnit.

europa ( 19. ledna 2019 07:16 )

Není se čemu divit. Když si přečtete názory manželky zpěváka Kluse, že se dítěti nesmí ani naplácat přes zadek, a takhle dnešní rodiče "vychovávají", pak z těch děcek vyroste tohle. A jestli policie viníky najde, stejně je nepotrestají, jestli nejsou zletilí. Chudák ta učitelka.

Betyna ( 18. ledna 2019 23:51 )

Mám připomínku k autorovi článku. Titulek je zavádějící, vyplývá z něj, že učitelka šikanovala nějakou žákyni, kterou to dovedlo k zoufalému činu. Správně by měl titulek vypadat takto: Šikana učitelku z Třince dovedla k zoufalému činu. Autor článku by si měl zamyslet, případně si alespoň titulek nechat zkontrolovat někým, kdo umí česky.

raskal ( 18. ledna 2019 22:10 )

Bohužel, dnešní mládež se ničeho nebojí. Škola si na žáka stěžuje rodičům a ti místo toho, aby spratka potrestali, tak si stěžují na kantora. V podstatě bych za chování děcek bych trestal rodiče, žel zákony jsou na velký H....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání