Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čtyři kluci se v noci servali na Kolínsku: Jeden mrtvý, jeden zraněný, dva čapli díky termovizi

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK - 
8. září 2018
09:42

Jeden člověk zemřel a další utrpěl zranění při potyčce, která se stala v pátek večer na Kolínsku. Podle policie se tam nepohodli čtyři cizinci a zaútočili na sebe nožem. Třiadvacetiletý mladík po bodném zranění zemřel a o rok mladší muž skončil v nemocnici. Zbylí dva utekli, policisté je ale vypátrali. Hrozí jim až 16 let vězení,

Událost se podle neoficiálních informací stala v Žiželicích, policie ale místo neupřesnila s ohledem na to, že jde o malou obec. Kriminalisté k případu vyjížděli po 21:00. "Přijali jsme oznámení o úmrtí v jedné obci na Kolínsku. Po předchozí slovní rozepři tu došlo ke vzájemnému napadení mezi čtyřmi osobami," uvedla policejní mluvčí Monika Schindlová. Jeden muž podle ní na místě zemřel, další skončil s bodnořeznými ranami v nemocnici. "Je mimo ohrožení života," řekla Schindlová.

Zbylí dva muži z místa utekli, zhruba po dvou hodinách je vypátral vrtulník s termovizí a zadržela pozemní hlídka. Podle mluvčí jsou to dva třiadvacetiletí cizinci, národnost policie neupřesnila. "Míru zavinění vyšetřujeme, věc si převzala krajská kriminálka, která to prozatím kvalifikovala jako těžké ublížení na zdraví s následkem smrti," dodala Schindlová.

pekaaaros ( 8. září 2018 12:03 )

No joo, vesnický páteční kalby..

Mikael ( 8. září 2018 11:48 )

Landa je jeden z rytířů grálu, čili jeden z blanických...ještě jen na koně nasedají, ještě se hora neotevírá..ale už je blízko čas, kdy podobným přijde teprve čas jejich poslání, splnění..Landa je reinkarnovaný Jan Žižka a má bílou auru dle jasnovidky, čili má opět nějaké výjmečné národní poslání..

Mikael ( 8. září 2018 11:44 )

Aha..takže 23 letí chlapi, co před 30 lety by měli už rodiny, děti, 3 roky by už byli venku po 2 leté vojně..to jsou kluci??? cizinci jsou kluci? jak příjemné a familierní označení pro vetřelce a predátory, kteří se dokonce likvidují navzájem mezi sebou..co pak sem tedy přinášejí nám..no nic nového...jen to ale nepřijmout jako normu a nesmířit se s tím..jinak jsme ztratili vše, co předci budovali přes tisíc let....

europa ( 8. září 2018 11:23 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání