Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slavný youtuber (†18) zabil matku s dítětem (†12): Smetl je svým luxusním sporťákem!

Autor: lm - 
25. srpna 2018
13:03

Tři životy vyhasly při tragické nehodě, kterou způsobil americký youtuber Trevor »McSkillet« Heitmann (†18). Ve svém luxusním sporťáku to čelně napálil do rodinného vozu, v němž cestovala Aileen Pizarro (†43) se svou dvanáctiletou dcerkou Aryanou. Obě ženy bohužel zemřely. Spekuluje se, že youtuber nehodu způsobil schválně, protože chtěl spáchat sebevraždu.

K tragické nehodě došlo ve čtvrtek v době dopravní špičky okolo půl páté odpoledne na dálnici I-805 u San Diega v Kalifornii. Youtuber McSkillet se podle svědků řítil ve svém luxusním McLarenu za 4,5 milionu korun rychlostí až 160 kilometrů za hodinu. V šílené rychlosti si to namířil do protisměru a čelně se střetl s rodinným SUV značky Hyundai.

V něm cestovaly maminka Aileen Pizarro (†43) s dcerou Aryanou (†12). Ani jedna neměla šanci smrtící náraz přežít. Jejich vůz navíc, stejně jako youtuberův sporťák, zachvátily plameny. Policie uvedla, že po šílené srážce jedna osoba z auta vyletěla a na místě zemřela, další zemřela ve vraku vozu a třetí později, zřejmě při oživování či cestou do nemocnice. Při hromadné nehodě se zranilo ještě dalších osm lidí z jiných automobilů.

Aileen Pizarro pracovala jako rodinná terapeutka, její dcera Aryana měla v pondělí nastoupit do sedmé třídy. "Obě vás moc miluju a každý den se budu snažit, abyste na mě byly pyšné. Moc mi chybíte," napsal na Facebooku zdrcený syn ženy Dominic.

Vyšetřovatelé se domnívají, že McSkillet nejspíš tímto způsobem spáchal sebevraždu. Youtuber si přišel na majlant prodejem virtuálních předmětů ve hře Counter-Strike. Kvůli porušování pravidel internetové komunity byl ale nedávno vyloučen a přišel tak o stovky tisíc dolarů. Údajně také trpěl psychickými problémy.

McSkilleta na Youtube sledovalo na 900 tisíc lidí, mladík si ale velmi hlídal své soukromí a jeho pravé jméno znalo jen blízké okolí. „Pořád se staral o ostatní, byl to jeden z nejmilejších lidí, které jsem kdy potkal,“ nechal se slyšet jeho kamarád. Proč se rozhodl odejít ze světa tímto způsobem, však nikdo netuší.

pekaaaros ( 25. srpna 2018 19:13 )

já jsem taky odpůrce migrantů (nebo aspoň těch 26 letých dětí z válkou postiženého Tuniska) ale pokud se podíváme například na britskou měšťanskou společnost, kde jsou hodnoty podobné hodnotám tohoto youtubera, hraje se na pózu, styl, falešné hodnoty stříleček na PC, tak se nedivím, že nejvíc rekrutů IS a nejvíc nejkrutějších mladých frustrovaných džihádistů zanevřelých na západní společnost je právě z Británie.

pekaaaros ( 25. srpna 2018 19:09 )

jeho oblíbená hra, jeho auto, na který si vydělal díky svému publiku... nechci mluvit jen o něm, protože o mrtvých se v dobrém říká, ale za mě to je příklad klasické produkce "hodnot" dnešní doby, která se rodí v západním světě, je naprosto vodporná a toxikuje už i ČR.

mikimaus321 ( 25. srpna 2018 18:45 )

Máme tady školy pro darmožrouty jako sociology politology a chybí další youtuber

mikimaus321 ( 25. srpna 2018 18:40 )

odlisny ( 25. srpna 2018 15:33 )

nebo politik, žvanící v poslanecké sněmovně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání