Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tragická nehoda u Vodňan má pátou oběť: Zemřel i nenarozený syn Janičky!

Autor: dce - 
20. srpna 2018
12:13

Tragická nehoda, která se v sobotu brzy ráno stala u Vodňan, má smutnou dohru. Jednou z obětí byla i mladičká Jana H., která zahynula i se svým nenarozeným dítětem. Při návratu z dovolené zemřel také její partner Jiří a jeho otec. Maminka skončila s těžkým zraněním v nemocnici.

Nehoda se stala krátce před 3. ráno mezi Vodňany a Protivínem. Rodinu vracející se patrně z dovolené zde doslova smetla dodávka. Její čtyřiatřicetiletý řidič přejel do protisměru a čelně se srazil s osobním autem. Proč muž vjel do protisměru i další okolnosti nehody, policie zjišťuje.

Řidič dodávky při nehodě zemřel - stejně jako tři lidé z osobního vozu. Podle našich informací se jednalo o manželský pár, jejich syna a jeho partnerku. Sociální sítě se již plní smutnými zprávami na rozloučenou se zesnulými.

"Vážení kamarádi a známí Janičky H., musím vám s lítostí v srdci oznámit, že dnes v noci se stala obětí tragické nehody, kdy i se svým přítelem Jirkou, jejich nenarozeným synem a jeho otcem zahynuli pod koly dodávky u Vodňan. Vzpomínejte s námi," napsal Janin bratr Radek.

Maminka byla převezena do nemocnice s těžkými poraněními. "Držte se. Myslíme na vás a hlavně mamce držíme moc palce," vzkazovala jiné příbuzné na Facebooku paní Monika.

.tg.bb ( 29. října 2019 08:15 )

Už se těšíš na zprávy "noční provoz z pondělí na úterý byl klidný a nestala se žádná nehoda"? Informace o nehodách jsou jednou z mála věcí, která by mohla pomoct Čechům pochopit, že jezdí jako #ovada.

.tg.bb ( 29. října 2019 08:12 )

Viníci těchto nehod sedí za volantem.

Lemon LemonFR ( 21. srpna 2018 16:57 )

Už jsem jenom čekal, až tohle tyhle hladové hyeny vyšťourají. Radši bych holýma rukama čistil septiky, než bych dělal "novináře" v bulvání stoce.

Brnooo ( 20. srpna 2018 18:01 )

tu citaci, když uvádíte jako citaci, byste měli opsat stejně jako je autorem napsaná. "....kdy i se svým přítelem Jirkou, jejich narozeným synem a jeho otcem..."

centrum ( 20. srpna 2018 17:59 )

Chlap za volantem = auto bez řidiče

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání