Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

„Kamarádka“ strčila dívku (16) z mostu: Ani se jí neomluvila. Mohla ji přitom zabít

Autor: rc - 
15. srpna 2018
05:13

Zlomená žebra, propíchnutá plíce a po těle plno pohmožděnin. Jordan Holgerson (16), kterou kamarádka strčila z osmnáctimetrového mostu, je sice už doma, ale je na tom špatně jak po fyzické, tak psychické stránce. Její kamarádka Taylor Smith (18), která ji z mostu strčila a mohla ji i zabít, nebohou dívku nenavštívila a ani se jí neomluvila!

Na sociálních sítích se v úterý objevilo video, na němž je Jordan Holgerson, která stojí na mostu Moulton Falls ve Washingtonu a chystá se skočit, ale je vidět, že jí strach brání, a tak váhá. Několikrát dokonce řekne „ne“, ovšem její kamarádka to ignoruje a strčí ji. V tu ránu Jordan padá z výšky 18 metrů do řeky Lewis.

Jordan byla převezena do nemocnice s vážnými zraněními. Měla zlomených pět žeber, propíchnutou plíci a byla pomlácená. „Mohla jsem zemřít tak lehce. Ve vzduchu jsem myslela, že jsem omdlela. Ale byla jsem při vědomí a vzhůru, když jsem spadla do vody,“ řekla pro KOIN Jordan.

Ovšem kamarádka, která se podle serveru Metro.uk jmenuje Taylor Smith, Jordan ani nepřišla navštívit.  „Taylor chodí ven, jako by se nic nestalo. Taylor ještě Jordan nenavštívila, aby viděla, jestli je v pořádku. Je jí to prostě jedno,“ uvedl zdroj blízký rodině pro The Sun. „Psala Jordan zprávu, v níž se omluvila, ale nikdo si nemyslí, že to byla upřímná omluva,“ dodal.

Jordan však podle její tety Kristie Morgan zášť vůči dívce necítí.  „Jordan je opravdu nejsladší dívka na světě. Nezáleží na tom, jak se k ní kdo zachová, ona si vždy přeje, aby se tomu člověku dařilo. Nechce se kamarádce mstít. Ale podle mého názoru by její kamarádka potřebovala lekci,“ řekla pro Daily Mail.

Ashley Mahree, která sdílela video, si myslí, že by měla jít Taylor za mříže: „Tohle vypadá téměř jako zločin… takhle mohla lehce vzít život. Myslím, že ta holka musí nést zodpovědnost.“ Policie případ stále vyšetřuje.

VIDEO: Dívka (16) se bála skočit z mostu. "Kamarád" ji strčil. Má 5 zlomených žeber

iluze ( 15. srpna 2018 09:21 )

Kdyby tam dopadla ta prasnice tak ta voda zmizí..

skaara ( 15. srpna 2018 08:55 )

Tu vyžranou prasnici bych bez slitování zažalovala za těžké ublížení na zdraví nebo za pokus o vraždu. Prostě by to tomu praseti nemělo projít. Té hrošici už je beztak 18 let takže by se měla za svůj odporný čin zodpovídat jako dospělá.

ivoadller ( 15. srpna 2018 08:50 )

Podle dlouhodobých sociologických a psychologických průzkumů, jsou obezní lidé ve valné většině dobrosrdenční lidé. Ovšem vyjímky se najdou všude. To o čem píšeš platí hlavně pro zrzavé.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání