Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka (16), kterou „kamarádka" strčila z mostu: Je na tom špatně, budí se s pláčem, popsala teta

Autor: rc - 
13. srpna 2018
05:22

Jordan Holgerson (16), kterou kamarádka strčila z mostu Moulton Falls ve Washingtonu, je už z nemocnice doma. Její teta pro britský list Daily Mail vypověděla, že dívka má četná fyzická zranění, ale kromě toho trpí i emočně. Mívá panické záchvaty a často se budí s pláčem. Vůči své kamarádce, která ji mohla i zabít, však prý zášť necítí.

Na sociálních sítích se v úterý objevilo video, na němž je Jordan Holgerson, která stojí na mostu Moulton Falls ve Washingtonu a chystá se skočit, ale je vidět, že jí strach brání, a tak váhá. Několikrát dokonce řekne „ne“, ovšem její kamarádka to ignoruje a strčí ji. V tu ránu Jordan padá z výšky 18 metrů do řeky Lewis.

Jordan byla převezena do nemocnice s vážnými zraněními. Měla zlomených pět žeber, propíchnutou plíci a byla pomlácená. Teta Jordan, Kristie Morgan, v pátek řekla, že ve čtvrtek večer byla propuštěna z nemocnice domů a že neutrpěla jen fyzická zranění.

V pátek ráno se prý vzbudila s pláčem a často mívá panické záchvaty. „Ztěžka dýchá, což vede k panickým záchvatům a způsobuje, že se jí ještě hůř dýchá. Opravdu trpí fyzicky i emočně,“ řekla její teta a dodala: „Jordan je opravdu nejsladší dívka na světě. Nezáleží na tom, jak se k ní kdo zachová, ona si vždy přeje, aby se tomu člověku dařilo. Nechce se kamarádce mstít. Ale podle mého názoru by její kamarádka potřebovala lekci.“ Jordan naštěstí děsivý pád přežila a už je zpět doma, kde se o ni stará její maminka Genelle.  

kristinn ( 13. srpna 2018 11:55 )

totálne vypatlané kravy! Obe!

vikiki ( 13. srpna 2018 08:47 )

ovšem to podělala, strčila do ni a to je trestné nebyla připravená, to není kamarádka ale blbka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání