Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bála se skočit z mostu, »kamarádka« ji strčila! Dívka (16) se zřítila z 18 metrů

Video se připravuje ...
Autor: msj - 
9. srpna 2018
14:55

Partička přátel si vyrazila na vyhlídku k Moulton Falls ve státě Washington. Šestnáctiletá dívka chtěla otestovat svoji odvahu a z tamního mostu, který je 18 metrů nad hladinou  řeky, skočit. Když už se zdálo, že svůj boj se strachem definitivně prohraje a přeleze zpět na druhou stranu zábradlí, její »kamarádka« ji strčila a dívka se nekontrolovaně zřítila dolů. Děsivě vyhlížející incident naštěstí neskončil tragicky.

Šokující záběry se objevily na YouTube. Neidentifikovaná dívka si s přáteli vyrazila k  Moulton Falls v Yacoltu ve Washingtonu. Později si stoupla na okraj mostu a chtěla skočit. Strach jí v tom ale bránil a i její přátelé ji urgovali, aby to nezkoušela.

Několik sekund nato do dívky strčila její kamarádka. Nešťastnice pak padala osmnáct metrů do vody. Nyní je hospitalizovaná s pěti zlomenými žebry a rozsáhlými podlitinami.

Někteří o incidentu, který se podařilo natočit na telefon, mluví jako o pokusu o vraždu. Většina se shoduje, že by dívka, která kamarádku z mostu strčila, měla být potrestaná.

Myslím, že by se ta dívka měla dojít udat. Měla by si uvědomit, že udělala špatnou věc. Tohle není v pořádku… mohla zabít mou dceru. Tu teď čeká dlouhá rekonvalescence,“ svěřila portálu katu.com matka zraněné dívky.

pajato73 ( 10. srpna 2018 07:54 )

teda ja bych ji dala... kamaradka jak prase! Bolestne by mela zaplatit!

aIIahakbar ( 9. srpna 2018 18:27 )

V redakci pracují: -zdenekk -informatik -ignotus -partyzanka.michel a mnoho dalších z té demencí postižené rodinky

aIIahakbar ( 9. srpna 2018 18:24 )

USA khunda s násilníckými sklony.

bullshit ( 9. srpna 2018 17:50 )

Vždyť to urkuju...

manessa ( 9. srpna 2018 16:52 )

Studium na fakultě žurnalistiky? Dneska dělá "novináře" každý, kdo jde zrovna kolem redakce... a neplatí to jen pro tenhle plátek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání