Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka, kterou „kamarádka“ strčila z mostu, poprvé promluvila: Pamatuji si všechno!

Video se připravuje ...
Autor: msj - 
10. srpna 2018
12:08

Šestnáctiletá Jordan Holgerson přežila hrozivý pád z mostu Moulton Falls ve státě Washington v Americe. Sama se skoku bála a na okraji konstrukce váhala, v tom do ní ale její „kamarádka“ sprostě strčila a dívka se zřítila z 18 metrů. Nyní promluvila z nemocničního lůžka.

Jordan skončila s pěti zlomenými žebry a propíchnutou plící. Ve čtvrtek poprvé promluvila k médiím poté, co bylo zveřejněné video jejího pádu. „Mohla jsem umřít. V letu jsem skoro omdlela, ale při dopadu do vody jsem byla víc než při vědomí,“ řekla Jordan pro americký KOIN.

Zmínila se také, že pro ni hned po dopadu někdo plaval. Poté byla převezena do nemocnice PeaceHealth ve washingtonském Vancouveru.

Matka dívky, Genelle Holgerson, se svěřila s celou řadou zranění, které její dcera utrpěla. Pět zlomených žeber, vnitřní zranění, poranění jícnu, poranění průdušnice, pneumotorax a propíchnutá plíce. „Měla obrovské štěstí, že není paralyzovaná nebo mrtvá," řekla matka pro Thoroughbred Daily News.

V nemocnici si Jordan poleží asi ještě šest týdnů. Matka společně se sestrou Jordan chtějí, aby se „kamarádka“, která dívku strčila, přiznala. Sestra Jordan je dokonce rozhodnutá pro žalobu. Konání dívky mohlo vážně ohrozit Jordan na životě.

 

simonaprdelata ( 10. srpna 2018 18:42 )

proč,proč,proč. protože ten kdo se moc ptá je pak moc starej

neznalek88 ( 10. srpna 2018 14:42 )

Ona chtěla skočit?? a jen se bála??? Proč tam na tom mostě stála??

verasum ( 10. srpna 2018 13:40 )

To snad není možné to je ale kamarádka,pěkně tlustá kráááva zlomyslná👎🏿

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání