Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Krvavá jatka na Slovensku: Opilec si vylil vztek na nevinném psovi

Autor: msj - 
16. července 2018
21:30

Naprostý hyenismus se odehrál v obci Poproč (okr. Bánská Bystrica). V jednom z domů se odehrálo hotové peklo. Domů z chaty se vracel opilý Milan (26). Nejdříve chtěl zabít otcovu přítelkyni Máriu (65). Potom si ale svůj vztek vybil na jiném živém stvoření. 

Milan byl údajně na chatě s kamarády a vypil více, než je zdrávo. Značně podrážděný pak domů přišel zhruba v půl třetí ráno. Nejdříve začal útočit na přítelkyni svého otce, Máriu. „Hrozně jsem se lekla, protože na mě začal křičet, že jsem na řadě a že mě jde zabít,“ popsala Mária pro portál pluska.sk. „Hned, jak jsem mohla, jsem utekla z domu do hor,“ pokračovala rozrušená žena, kterou až ráno nalezli policisté.

Poté, co si Milan uvědomil, že mu Mária utekla, se zaměřil na nemluvné stvoření. Šel totiž za vlčákem, který byl na řetězu uvázán v boudě. Právě na psovi si Milan vylil veškerý vztek a zlost. Bezbranného psa nakonec podřezal škrabkou na brambory.

Muselo to být strašné. Nevinný pejsek určitě trpěl a musel umírat v ukrutných bolestech. Všude na zemi, kde ho zabil, je krev a ještě na chodbě, kde pejska tahal. Nakonec ho hodil do kopřiv, kde vykrvácel a zemřel,“ popisovala Mária. „Měli by ho zavřít do basy na tolik let, že už by se ani nevrátil,“ rozzuřeně dodala.

 

KAlex89 ( 18. července 2018 21:35 )

 *** 😤

hnusnejsvet33 ( 18. července 2018 10:59 )

Bude třeba změnit dosavadní a životní plány a zaměřit se na likvidaci...

0707 ( 18. července 2018 08:55 )

Za sadismus na bezbranném zvířeti by měli ostatní soudně smýšlející zakopat takové chcípaky do hnojiště a zalít asfaltem, aby už nikdy nemohli škodit! A takové zkurvisyny pořád společnost: sluničkáři, soudci omlouvají! Vždyť on měl těžké děctví, nevěděl, co dělá, on měl vlastně toho psa rád...... Hovno toho utýraného chudáka zajímá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurva společnosti, už se konečně zamyslete a udělejte pořádný zákon proti sadistickým hovadům, kteří se mstí na bezbranných tvorech za svou degradaci, kterou si sami zavinili!!!!!!!!!!!

dvix ( 17. července 2018 00:31 )

Na slovensku je to posledni dobou jak v pralese.

Belava ( 17. července 2018 00:16 )

 Nechutnej chlap, od pohledu nemakacenko a povaleč. Snad mu někdo ze sousedů taky trochu poklidi ciferník a když on škrabkou tak na něj rovnou žiletku...Co z takovýho zmetka. Půlka Slováků tu v CR beztak chlastá a dělá bordel. Chudák pejsek na retazu. Beztak ho měli jen jako živý alarm...o tom jak se tam asi žije v bide mluví fota. Babka utekla jako za středověku do hor.. sousedi, policie...no divní lidi. Hajzla zavřít a nuceny práce. Lidská zrudo. Vše se vám vrátí. Být to můj pacient.. jo,dostal jste od bolesti..placebo,jen si trp hajzle..aspoň malá pomsta.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání