Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ester (†32) zastřelili v Turecku: Na pohřeb přišel důležitý svědek

Autor: lm - 
16. května 2018
13:37

Moře slz a nekonečný žal! Rodina se v úterý rozloučila s krásnou Ester (†32), která tragicky zahynula v Turecku. Její maminka celý obřad proplakala a nebýt příbuzných, tak se neudržela na nohou. Na pohřeb překvapivě dorazil i svědek vraždy.

Ester žila v turecké Ankaře se svým přítelem, kterého potkala v Řecku. Byli tam spolu jen pár měsíců, když zhruba před třemi týdny jejich lásku zhatila šílená tragédie. „Slyšel jsem, že na ulici v Ankaře se strhla šarvátka a Ester se vyklonila z okna a trefila ji náhodná kulka,“ prozradil Novému Času známý mrtvé Slovenky.

Rodina se těšila, že Ester za nimi brzy přijede na návštěvu, dcera se jim ale vrátila domů v rakvi. V úterý odpoledne ji zdrcení příbuzní pohřbili. Nejhůře to nesla její maminka, jejíž žalostný a srdceryvný pláč se ozýval během celého obřadu. Příbuzní ji museli podpírat, protože se pomalu ani neudržela na nohou. Slzy nezadržel ani Esterčin táta. „Nezlobte se, nebudeme se k ničemu vyjadřovat a ani o tom mluvit. Velmi nás to bolí,“ řekla serveru Pluska.sk zdrcená maminka.

Na pohřeb měl podle slovenského listu dorazit i přítel zavražděné ženy, který byl svědkem její vraždy. Policie ho po Esteřině smrti na 24 hodin zadržela, vyšetřovatelé ale dospěli k tomu, že s činem neměl nic společného a propustili ho.

Kromě rodiny a přítele přišla dát Ester sbohem i skoro stovka místních z vesnice, kde vyrůstala. „Byla velmi inteligentní a už na základní škola se velmi dobře učila. Kromě ní mají rodiče, kteří jsou již v důchodu, ještě dvě děti. Nejstarší dceru, pak byl chlapec a nakonec ona. Byla nejmladší, ale podle mě i nejkrásnější,“ řekla Plusce sousedka rodiny Zuzana (58).

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání