Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hromadné znásilnění turistky v Itálii: 12 mužů ji zneužilo, točili to na video

Italské Sorrento se stalo dějištěm děsivého hromadného znásilnění britské turistky.
Italské Sorrento se stalo dějištěm děsivého hromadného znásilnění britské turistky.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
15. května 2018
10:32

S dcerou odcestovaly do turistického ráje v italském Sorrentu. Nakonec se z místa stalo peklo, když byla britská žena (50) zdrogována a znásilněna dvanácti muži. Ti si vše nahráli na mobilní telefony a opovrženíhodné video sdíleli na internetu.

Italská policie prohlásila, že zadržela v souvislosti s hromadným znásilněním pětici mužů. Antonino Miniero, Gennaro Davide Gargiulo, Fabio De Virgilio, Raffaele Regio a Francesco D'Antonio zdrogovali britskou turistku při jejím posledním dni dovolené.

Jí a její dceři muži, z nichž někteří v hotelu pracovali jako barmani, nasypali drogy do pití. Dcera děsivému znásilnění unikla, ale matka zažila hotové peklo na zemi. Muži ji odvedli do pokoje, kde Britku znásilnilo až dvanáct mužů, uvedl list Repubblica.

Sexuální násilníci si vše nahráli na video, které pak sdíleli ve WhatsApp skupině Bad Habits (Zlozvyky). Policie díky videu byla schopna identifikovat pět z mužů. Pomohly i testy DNA, které byly provedeny na místě, kde Britka prožila nejhorší chvíle svého života. Případem, který se odehrál v roce 2006, se stále zabývá soud.

VIDEO: Takhle policie zadržela šest Alžířanů! V centru Prahy znásilnili turistku

Sasi ( 15. května 2018 22:32 )

Debile!!!!

11karel11 ( 15. května 2018 19:29 )

Takovým grázlům se mají zvýšit tresty. Znásilní , bez milosti uříznout. Ženě zničí život , tak mu ho zničit též. Příště už by nic nebylo.

naidka ( 15. května 2018 16:01 )

Důležitější je, že to skoro každého hned napadne.

sores ( 15. května 2018 14:54 )

A to to přežila proboha?? Všem násilníkům uříznout ptáky aby už nikdy neprznili jiné a 10 let basy. To co dokáží mužský zrůdy ženám ublížit to nedokáží ženské aby 12 žen znásilnilo 1 chlapa.Ženská zabije také, ale jednoho člověka ale co dokáží mužský udělat ptákem dětem a ženám je obludnost. Nechápu jak se jim pták postaví ještě na ženu když byla už znásilněna 5x natož víckrát. Vzít sammopal a oddělat je.

bb88 ( 15. května 2018 14:06 )

Držím palce ať to dobře dopadne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání