Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Krkavčí matka hodila mimino do kontejneru, soud ji nechal na svobodě. Partner ji ale opustil

Autor: ua - 
23. dubna 2018
16:29

Do vazby nemusí matka dvou dětí B. S. (29), která je obviněna z vraždy novorozence. Čerstvě narozeného chlapečka zabila a hodila do kontejneru na sklo.

Soud rozhodoval téměř dvě hodiny. Soudce si nechal zavolat i matku obviněné a jejího druha Jiřího K. Chtěl vědět, kdo se postará o děti a zda partner stojí o další vztah s ní.

Soud vazební důvody neshledal,“ uvedl státní zástupce František Stibor. Podle soudce má žena zajištěné bydlení. Se synem bude žít u matky, partner si ponechá mladší dceru.

O společné soužití už nemá zájem. Tělíčko miminka, které bylo podle svědků ještě celé od krve, našel ve čtvrtek večer v kontejneru bezdomovec.

Policisté matku, která bydlí s partnerem a dvěma malými dětmi kousek od místa nálezu, rychle vypátrali. K hrůznému činu se přiznala. Hrozí jí až 20 let vězení nebo i výjimečný trest.

 

 

Stanley1000 ( 24. dubna 2018 01:28 )

 Byl jsem zde nazván hovadem. Inu mě to nezabije a někomu se uleví. Ale o tom jsem psát nechtěl. Nastínil jsem motivaci takového činu a nemusí se nikomu líbit, ale jak tak čtu ty komentáře, tak pokud je ta žena, řekněme, jednoduchá, mnoho přispěvatelů je, patrně, jednodušší. Ještě se pořádně ani nerozjelo vyšetřování a každý už má jasno. Vůbec nás nezajímá, zdali v tom nehrála roli laktační psychóza, či něco jiného. Hlavně, žse máme možnost ventilovat negativní emoce. Teď řeknu něco, zač si to hovado opravdu zasloužím. Řveme, že tu nechceme migranty a Islám, že to není slučitelné s naší kulturou. Ale jakou kulturou? Vždyť my už žádnou nemáme. A národ, co nemá kulturu, nemá právo být nazýván národem. Čím dál tím více se profilujeme jako svoloč, která, kdyby to zákony dovolily, by s klidným svědomím lynčovala, odsouzené s rozkoší kamenovala, takže pomineme-li životní úroveň, náboženství a národnost, jaký je rozdíl mezi námi a migranty?

krasomila ( 23. dubna 2018 20:12 )

Šmarjá, ta je tak tlustá, že k tomu babyboxu ani nemohla dojít. To musíte pochopit.

sachmat ( 23. dubna 2018 20:08 )

Krkavčí matka jateční váhy, snažící se urputně o zamaskování obličeje…., rozhodně nezakryje fakt, že je majitelkou podprůměrné inteligence, hraničící až s mentální retardací.

hedvicka ( 23. dubna 2018 17:51 )

Já jsem toho názoru, že vždycky jsou u toho dva, tudíž má být trestaný i rádoby muž, který na dítě "zadělal" a to bez pardonu, vždy potrestat oba dva.

jajas ( 23. dubna 2018 16:56 )

Musel už dopředu vědět, že to dítě nechce. Mohla si zjistit nejbližší baby box. Nemusela hned zabíjet. S takovou je už na pováženou žít dál...... Snad se nezbaví i těch dvou dětí co má. Takhle půjde sedět a obě děcka půjdou do státního zařízení. Musí být docela jednoduchá, když to takto nedomyslela......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání