Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Krvavá lázeň při zahradničení: Štípač dřeva rozdrtil seniorovi nohu!

Autor: jh - 
7. dubna 2018
16:18

K brutální nehodě došlo v pátek dopoledne v Dolní Lhotě na Ostravsku. Jedenašedesátiletý muž si při neopatrném zacházení s drtičem na kukuřici zaklínil ve stroji nohu. Muži ani jeho sousedovi se nepodařilo nohu vyprostit a nemilosrdný přístroj seniorovi chodidlo doslova rozmačkal.

I zahrádkaření může být riskantní koníček, když člověk používá nebezpečná zařízení. O tom se přesvědčil muž z ulice Československých tankistů v obci Dolní Lhota. Na své zahradě využíval drtič kukuřice na štípání dříví na třísky. Stroj mu bohužel vtáhnul pravou nohu a nešlo ji vypáčit.

Seniorovi se nejprve snažil pomoci soused, kvůli velkým bolestem to však nešlo. Až záchranáři, kteří dorazili kolem jedenácté hodiny dopoledne, muže z šílené agonie vysvobodili za pomoci uspávacích prostředků.

Jen tak mohla být noha bezbolestně vyproštěna,“ řekl mluvčí krajských záchranářů Lukáš Humpl. Mluvčí hasičů Petr Kůdela následující postup podrobně popsal: „Hasiči nejprve zařízení částečně odkryli, aby zjistili, jak daleko noha zajela, a poté začali ručně pomalu otáčet pohyblivými částmi řezačky ve směru zpětného chodu a zraněnou nohu opatrně vyprostili.“ Pro muže si přiletěl vrtulník a dopravil ho do Fakultní nemocnice v Ostravě. Chodidlo v oblasti kotníku mu zůstane bohužel trvale amputované.

Video: Srážka chlapce s tramvají v Brně.

animka ( 7. dubna 2018 18:30 )

To je přeci blbec!

TeplaBuchta ( 7. dubna 2018 18:25 )

 Cha chaaaa chaaaaaaaaaaa😂😂😂 Tj. DEMENT!!!! Příště stoupnout ke špalku, sekeru malou na třísky a pěkně růčo turbo, blbečku😂 A vy, Bleskáči, si taky vyndejte hlavu z pr.de.le - 61!!!!!!letý SENIOR, jo👎👎??!! To není žádný senior, ale pozdní střední věk, pitomci. Hlavně že jste ten jeho aparát, co mu tu haksnu podrtil, rozkostičkovali😂 O to nejzajímavější člověk přijde😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání