Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Záhadná smrt manželky elitního policisty: Annu (†40) našli mrtvou u bytu!

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
3. února 2018
13:46

Manželka šéfa slovenské Národní kriminální agentury (NAKA) byla v pátek ráno nalezena mrtvá. Právnička Anna (†40) si patrně vzala život manželovou služební zbraní. Na místě byl údajně nalezen i dopis na rozloučenou.

K tragédii došlo v pátek brzy ráno v paneláku v Košicích. Ženu bez známek života našla kolem půl páté sousedka v meziposchodí. "Uviděla jsem tam sousedku s otevřenou pusou, všude krev, v pravé ruce svírala zbraň," popsala žena serveru Pluska.sk.

Vše zatím nasvědčuje tomu, že čtyřicetiletá žena spáchala sebevraždu manželovou zbraní. "Vzhledem k tomu, že na místě byla nalezena služební zbraň, případ převzala inspekce ministerstva vnitra. Na místě činu nic nenasvědčuje tomu, že by mělo jít o vraždu," uvedla mluvčí ministerstva vnitra Andrea Dobiášová. Na místě měl být zajištěn i dopis na rozloučenou.

Podle sousedů byli manželé samotářští, ale velmi slušní a vychovávali spolu dvě děti. "Nikdy jsme odtamtud neslyšeli křik ani hádky. On má takový mohutný hlas, že když ho jen trochu zvýší, tak všichni stojí v pozoru," popsali. Anna prý pracovala jako právnička, momentálně byla ale na mateřské dovolené a často trávila čas procházkami s dětmi. Její manžel Jaroslav je šéfem protizločinecké jednotky NAKA. K případu se nechtěl vyjadřovat.

majojo ( 3. února 2018 20:39 )

A hlavně hovno starosti s tím, co se děje u nás. Co tyhle kauzy přenechat slovenskému bulváru?

naidka ( 3. února 2018 16:59 )

Buď mají na Slovensku samá záhadná úmrtí nebo mají Bleskáči problém přeložit článek ze slovenštiny do češtiny.

cyrilko ( 3. února 2018 15:22 )

Niekto ju zavraždil a zinscenoval sebevraždu. Dopis na rozlúčku, ktorý napísala, zbraň držala v ruke, kľúče v zámku zvonku, pritom susedia tvrdia, že byt nebol uzamknutý a manžel bol v byte, mŕtvu našli na medziposchodí. Nik nepočul od susedov ranu z pištole. Veľmi, veľmi podozrivé.

Monikay ( 3. února 2018 14:44 )

Teda fakt nechápu, co je to na Slovensku za epidemii... buď skáčou, nebo se střílej, nebo se vražděj

jasnovidec01 ( 3. února 2018 14:37 )

šmejdi novináři,všude vlezou...dobře udělal ten zakuklenec že tam pověsil ten bílej hadr a maj po šmírování

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání