Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt mladé maminky: Silvii (†27) pochovali i s nenarozenými dvojčátky

10. ledna 2018
16:13

Nepopsatelný smutek prožívá rodina mladé Silvie (†27) ze slovenského Prešova. Maminka náhle a nepochopitelně zemřela v sedmém měsíci těhotenství. Rodina ji i s dvojčátky, která čekala, pochovala do společného hrobu.

Silvia se v den své smrti chystala navštívit lékaře. „Ráno jsme se chystali do poradny. Udělal jsem jí snídani, najedli jsme se spolu. Chtěla, abych jí přendal věci do nové kabelky, kterou dostala na Vánoce. Vtom jí vypadly věci z rukou a ještě mi řekla, že je dneska nějaká nešikovná. V tom už jsem si všiml, jak leží na gauči. Omdlela, třásla se, těžko dýchala a modrala,“ popsal webu Pluska.sk její zdrcený partner Dávid. Mladé mamince nepomohla ani okamžitá resuscitace od blízkých a následně od přivolaných lékařů. Podle nejbližších jí selhalo srdíčko, a ačkoliv měla problémy už předtím, odborného vyšetření od lékařů se prý nedočkala.

Rodina je tragédií naprosto zdrcená, mladá maminka spolu s partnerem se na dvojčátka moc těšili. Silvia čekala chlapečka a holčičku. „V radostném očekávání příchodu malých miminek na svět jim už vymysleli i jména. Maličká se měla jmenovat Nelka a chlapeček Leo,“ řekla serveru Čas.sk známá mladé maminky.

Tato jména jsou i uvedena na společném hrobu na hřbitově v Šarišských Bohdanovcích. Mladou maminku i s jejími dvojčátky pohřbila rodina v neděli a místo jejího posledního odpočinku je obsypané desítkami květin a věnců.

Případem se nyní zabývá i policie, která zahájila trestní stíhání pro usmrcení. „Zatím nikdo neví přesně, proč musela Silvinka zemřít. Stěžovala si na těžké dýchání, ale zdravotníci tomu nepřipisovali velkou důležitost. Je to hrozné,“ řekla Času kamarádka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání