Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (†38) během krvavé bitky vzala kočárek s dítětem (8 měs.) a hodila ho do ulice!

Autor: rc - 
3. prosince 2017
05:25

Otřesné video vzniklo v přístavním městě Antofagasta ve státu Chile. Ve videu je zachycen manželský pár Yohanna Pinones Iter (†38) a Jorge Huerta (†40), který si přijde s tyčemi v rukou vyřídit dlouhodobý spor s majitelem kiosku. Během bitky rozzlobená žena dokonce vezme kočárek s osmiměsíčním dítětem majitele kiosku a odhodí ho do ulice!

Krvavá bitka se odehrála ve městě Antofagasta v Chile. Yohanna Pinones Iter a její manžel Jorge Huerta podle informací DailyMailu měli s majitelem kiosku dlouhodobý konflikt. Údajně měl propíchnout pneumatiky jejich pracovního vozu. Bitku, která nakonec manželský pár stála život, zachytila kamera. Na videu je nejdříve vidět majitel pouličního stánku, který obsluhuje poslední zákazníky před zavíračkou. Spolu s ním tam je i jeho manželka s jejich osmiměsíčním dítětem. Poté přichází již zmínění manželé spolu s jejich osmnáctiletou dcerou, kteří drží v ruce tyče.

Jakmile trojice přijde, manželka pouličního obchodníka si před něho stoupne ve snaze ho chránit. Dcera manželského páru ji chytne za vlasy a přitáhne zpátky. Poté se vrací majitel kiosku s nožem v ruce. Při bitce bodne Huertu do hrudi. Yohanna Pinones poté vezme do rukou kočárek s dítětem a odhodí ho na ulici. Nakonec i ona utrží bodné rány. Pinones i Hubert podlehli zraněním ještě dřív, než na místo přijela záchranná služba. Jejich dcera skončila v nemocnici. V jakém stavu se nachází dítě, není jasné, ovšem podle DailyMailu by nemělo být vážně zraněno.

Video  Šokující záběry: Žena během krvavé bitky vzala kočárek s dítětem (8 měs.) a hodila ho do ulice!  - Youtube
Video se připravuje ...

VIDEO: V nočním Znojmě nejsou bitky ničím nezvyklým. Po jedné z nich skončil mladík v bezvědomí.

Video  V nočním Znojmě nejsou bitky ničím nezvyklým. Po jedné z nich skončil mladík v bezvědomí.  - Městská policie Znojmo
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání