V neděli 24. září kolem půlnoci se napadený vracel z baru domů, když se na tramvajové zastávce potkal s jiným mladíkem, se kterým se začal „slovně pošťuchovat“. Odvážil se a na zem shodil neznámému mladíkovi „kšiltovku“, to se ale neobešlo bez odezvy.

„Mladík pak z místa odešel neznámo kam, aby se zanedlouho vrátil i s posilou. K muži tak po několika minutách přišly celkem čtyři osoby, z nichž dvě se jaly předchozí incident řešit po svém. S mužem nejprve diskutují, kdy následně dojde k potyčce, která trvá několik minut,“ popsal incident policejní mluvčí Tomáš Hulan. 

Takhle celý incident zachytily kamery:

Video
Video se připravuje ...

Čtyři se vrhli na jednoho: Útočníky hledá policie. Policie ČR

Šestadvacetiletý muž od útočníků utržil bezpočet ran pěstí do obličeje a ti odešli neznámo kam. „Poškozený po tomto ataku skončil s vážným zraněním oka v péči lékařů a s největší pravděpodobností ho čeká operace. Událost policisté z místního oddělení Nové Město prošetřují pro podezření z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví,“ dodal Hulan. Pokud policisté agresory vypátrají, hrozí jim trest odnětí svobody až na tři roky.