Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt dívky (†14) v Doubici: Martin Ch. podvedl její rodiče, aby ji u něj nechali přes noc

Autor: ljš - 
26. října 2017
11:31

Svou oběť nalákal na koně a její rodiče obelstil! Martin Ch. (35), který je obviněný z vraždy čtrnáctileté dívky a pokusu o vraždu její o dva roky starší kamarádky v Doubici, je podle všeho zdatný manipulátor.

Šestnáctiletá Míša podle místních s Martinem Ch. zřejmě chodila. Na projížďky na koních s ní k němu ale jezdily i další dívky. V září s sebou poprvé vzala právě svou o dva roky mladší kamarádku a společně s Martinem Ch. se vydali na ranč ve Starých Křečanech.

Odtud pak vyrazili za rodiči mladší dívky. Chtěli dosáhnout toho, aby jí dovolili u Martina Ch. občas přespávat. "Seděl u nás v kuchyni. Vydával se za otce kamarádky naší dcery, asi aby v nás vzbudil důvěru a my souhlasili, aby přespala mimo domov. Abychom si mysleli, že bude v bezpečí a pod kontrolou," řekl Mladé frontě Dnes otec zavražděné školačky.

Lest vyšla  a rodiče o pár dní později, v sobotu 23. září, neměli problém svou dceru u Míši a jejího údajného otce nechat přespat. Bohužel právě tu noc Martin Ch. dívenku za zatím nevyjasněných okolností zabil a vážně zranil i svou přítelkyni. 

Jeho advokát při vazebním jednání tvrdil, že rozhodně zabíjet nechtěl. Podle informací Blesk.cz, se ale obviněný později policistům přiznal, že čin chtěl dokonat. Motivem byla pravděpodobně pouhá touha zabíjet.

Podle právní kvalifikace případu hrozí Martinovi Ch. 15 až 20 let vězení, případně výjimečný trest.

villon ( 27. října 2017 02:18 )

Asi nevite o čem píšete. Je dost pravděpodobné, že zemřela v takové rozkoši, kterou do té doby nezažila. Nejsme všichni jako vy.

villon ( 27. října 2017 02:12 )

Při BDSM často ke styku vůbec nedochází. Tyto praktyky většinou vedou k nekpitálnímu uspokojení.

villon ( 27. října 2017 01:56 )

Mohla se zabít sama - když jste ve visu na háku a k tomu jedete třeba Kočvaru a máte smyci kolem krku, tak nesmíte zpanykařit, Ono totiž neznamená, když si holky přečtou fifty shades, že jsou zralý na ostrou akci. K BD je potřeba dospět.

zednik ( 26. října 2017 20:30 )

Ten večer styk neměli. U předehry se jim to nějak vymklo. Novicka asi úplně nesouhlasila, a když ji zabil, vyděsila se asi i milenka, tak se jí chtěl zbavit taky.

villon ( 26. října 2017 20:29 )

Kdyby se to nezvrtlo, tak si užívali dodnes. Měli pech. U začátečnic to chce ohromnýho majzla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání