Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podezřelý z masakru v Gottově Doubici: Dům smrti před vraždou prodal!

Autor: ljš, lut, lac - 
26. září 2017
11:19

Malebná chalupa v klidné obci, kde hledá útočiště i zpěvák Karel Gott, se stala dějištěm hororu. Dvě mladé dívky tam brutálně napadl pětatřicetiletý Martin Ch. Jedna jeho běsnění nepřežila, druhá je vážně zraněná. Dům kdysi podezřelému, který se k činu přiznal, patřil. Proč se ho zbavil?

Martin se do Doubice podle místních přestěhoval před několika lety. Předtím žil v Děčíně a Praze a živil se mimo jiné jako novinář. Psal většinou na téma finančnictví.

Do obce si také přivezl své tři koně, které ale neměl ustájené u chalupy, v níž došlo k vraždě, ale jinde ve vesnici. Sousedům, kteří ho vnímali spíše jako uzavřeného člověka, vykládal, že by si chtěl pořídit farmu, kde by mohl koně chovat.

Zřejmě právě proto prodal chalupu s pozemkem v srpnu 2016 dvěma manželským párům. Ti ho v domě ale nechávali dál v nájmu, než si najde vhodný objekt pro svůj sen. Martin se prý v okolí poptával, ale mluvil také o tom, že z Doubice zmizí a začne cestovat.

V chatce prý žil původně s přítelkyní, ta ho ale před časem opustila. Přesto neměl o návštěvy nouzi, do Doubice za ním kvůli koním jezdilo hned několik dívek. Dvěma z nich se to bohužel v noci na sobotu stalo osudným. 

Čtrnáctiletou dívku našli podle televize Prima ve sklepě chatky svázanou a zavražděnou. Její o dva roky starší kamarádce se naštěstí podařilo i přes vážné zranění utéct. Útočník ji prý ale honil po lukách za chalupou, než se jí podařilo ukrýt. Ráno ji našel několik kilometrů od Doubice hospodský.

Martina Ch. policisté dopadli krátce nato a u výslechu se k oběma činům doznal. Policisté již podali návrh na vzetí do vazby, o kterém by mělo být rozhodnuto během úterního odpoledne. 

kristinn ( 26. září 2017 11:38 )

aká "Gottova Doubice"???To si ju nebodaj kúpil celú??? Prečo jeho meno spájate s týmto hrozným činom????

zednik ( 26. září 2017 11:32 )

Panebože, proč do toho montujete Gotta? Ta Doubice není jeho. Vlasně v té Doubici není jeho ani ta chalupa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání