Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrah školačky z Doubice měl zálibu v „holčičkách“: Je to na kriminál, říkal mu kolega

Autor: Helena Lacinová - 
27. září 2017
05:01

Údajný vrah školačky (†14) Martin Ch. (35) už je ve vazbě. K soudu přišel s monoklem a modřinou na hlavě. Poranila ho v sebeobraně jeho oběť? Podle jeho bývalého kolegy se měl přitom obviněný o mladé dívenky zajímat už dříve. „Byl dost ošklivý a vrstevnice o něj neměly zájem. Já mu vždycky říkal, že jeho záliba je na kriminál,“ vzpomíná novinář na podivné vztahy svého exkolegy.

Zamindrákovaný podivín vysazený na mladé dívky. Tak na bývalého novináře Martina Ch. vzpomínají někdejší kolegové. „Znal jsem ho dobře, pracovali jsme spolu. Pořád se chlubil, že získal přízeň té či oné náctileté slečny. Asi to měl u nich snadnější se seznamováním. Byl dost ošklivý a vrstevnice o něj neměly zájem. Já mu vždy říkal, že jeho záliba je na kriminál,“ řekl Blesku jeden z novinářů, nyní už v důchodu.

„Vybavuji si tu jeho křivou hubu. Dnes bych mu přes ni dal. Byl divný už tehdy. Jednou jsem ho někam vezl a za celou dobu v autě neřekl ani slovo,“ popsal další bývalý kolega. Přežila náhodou Vražda se stala ve stejné obci, kde stojí roubenka patřící rodině Karla Gotta (78).

Motiv, proč muž v noci na neděli údajně zaútočil na dvě dívky, zatím není znám. Starší dívka prý přežila jen díky šťastné náhodě. Vrah si totiž myslel, že je také mrtvá. Naložil ji do auta a odvezl ji asi 10 kilometrů od místa činu, kde ji z vozu vyhodil. Dívka se posléze dovolala pomoci a policisté si pro vraha rychle došli a odvedli ho v poutech. Mladší slečna byla podle informací TV Prima svázaná ve sklepě. Když ji policisté našli, byla už mrtvá.

Mladé dívky údajně za Martinem Ch. chodily, aby se mohly projet na jeho koních. Měl tři, ustájení byli ale jinde v obci. Podnikatel také vydával knihy zaměřené na osobní rozvoj. Chalupu před časem za několik milionů korun prodal dvěma manželským párům. Údajně tvrdil, že v obci už kvůli turistům není klid. V domě ale zatím dál bydlel. Z utržených peněz prý chtěl cestovat a koupit větší nemovitost, kde bude moci chovat koně.

VIDEO: Muž v Doubici zavraždil školačku (†14), druhou (16) zranil.

fejtek ( 28. září 2017 09:55 )

S tímto názorem se zcela ztotožňuji,jen to mohlo být napsáno trochu slušněji. Ale někdy je nutné k vyzdvižení názoru použít hrubší zrno.

lynx ( 27. září 2017 10:27 )

Být otcem té zavražděné dívky, nepřežil by.

affinity ( 27. září 2017 09:41 )

 Díky blesku jsem zažila šok,protože jsem zjistila,že ho z minulosti znám z práce a mám ho ještě na FB. Z fotek to nevypadá, ale on byl opravdu takový extrémně vychrtlý a moc krásy teda nepobral, zato se jevil opravdu chytrý a choval se velmi mile a přátelsky, velmi slušně. Ale už chápu, proč psychopati nejdou poznat, fakt bych to do něj prostě nikdy neřekla. A musím říct,že je fakt divnej pocit, když znáte osobně vraha...

mim33 ( 27. září 2017 07:57 )

Jo neziskovky...

kapka6 ( 27. září 2017 06:45 )

měli by potrestat i rodiče, že je tam nechali přespat a jedna byla měla dokonce 14 let!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání