Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (†14) zavražděná v Gottově Doubici: Na jaře oplakávala ubodaného Dominika!

Autor: ljš - 
27. září 2017
15:55

Ještě v dubnu truchlila nad smrtí svého kamaráda Dominika (†19) a odsuzovala jeho vraha. Teď se bohužel čtrnáctiletá dívka stala sama obětí brutálního útočníka v Doubici na Děčínsku.

Zavražděná školačka byla kamarádkou středoškoláka Dominika, kterého našli v polovině dubna ubodaného před kinem ve Varnsdorfu. Jeho tragická smrt ji tehdy velmi zasáhla. „Nemůžu tomu uvěřit. Byl to super kamarád,“ psala tehdy na Facebooku. Dominikova o rok staršího známého, který jej podle policie ubodal, tvrdě odsoudila. „Je mi z toho člověka špatně,“ dodala dívka.

Stejně jako Dominik netušila, že nebezpečí někdy číhá opravdu blízko. V neděli ráno ji našli mrtvou v chatce Martina Ch., ke kterému jezdila s kamarádkami jezdit na koních. Podle místních šlo o bývalého novináře, který psal články z oblasti financí a nyní vlastnil internetový obchod s motivačními knihami.

Policistům se přiznal jak k vraždě školačky, tak k brutálnímu napadení její o dva roky starší kamarádky. Hned v úterý ho eskorta s monoklem na oku přivedla k soudu, který ho poslal do vazby. Při debatě se svým advokátem se obviněný na chodbě soudu dokonce smál. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání