Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Slámová o masakru v Doubici: Martin Ch. (35) chtěl vraždit delší dobu!

Autor: lm - 
1. října 2017
20:36

Martin Ch. měl nutkání vraždit a a svůj čin si nejspíš delší dobu plánoval. FTV Prima to řekla právnička Klára Slámová, která zastupuje rodinu oběti. Podle jejích informací umírala dívka (†14) trýznivým způsobem a nejspíš delší dobu.

Právnička Klára Slámová je přesvědčená, že právě Martin Ch. (35) je zodpovědný za masakr v Doubici na Šluknovsku. Policisté už muže obvinili z vraždy školačky (†14) a pokusu o vraždu její starší kamarádky (16). „Nechtěl nikoho zavraždit, ani svým jednáním nepředpokládal, že by mohl někoho zbavit života,“ uvedl dříve jeho obhájce Zdeněk Pánek, Slámová má ale jiný názor.

"Z informací, které mám v současné době k dispozici, vyplývá, že to nebylo náhodné v nějakém momentálním hnutí mysli, ale bylo to plánované, rozmyšlené, a navíc vyplývá z těch materiálů, že osoba obviněného měla již dlouhou dobu nutkání vraždit," řekla FTV Prima právnička.

Podle informací televize dívky s mužem nebyly dobrovolně. Když je lapil, měl jim dopředu říkat, co s nimi bude dělat. Tuto informaci ale Klára Slámová nechtěla s ohledem na rodinu komentovat. "Ten skutek vykazoval velkou brutalitu. Já tam osobně spatřuji i trýznivý způsob toho usmrcení a trvalo to také delší dobu všechno. Ten akt samotný, který spočíval v tom, že on započal s tím skutkem, tak do toho ukončení probíhal de facto několik hodin," dodala právnička.

kupredu-leva ( 3. října 2017 10:52 )

Smrt těch děvčat Kramných Slámové vynesla 700.000,-Kč. Ta si teď chrochtá blahem nad jejich mrtvolkami. A teď další mrtvé dítě, budou další prachy! Jen víc a houšť!

fujitsu ( 2. října 2017 11:14 )

Kramný je úkladný vrah svojí dcery a manželky a patří do kriminálu. Jedinou věc kterou zazlívám Gilový- že mu nedala doživotí. Naštěstí se z kriminálu hned tak nedostane a odkroutí si co má 28 let

fujitsu ( 2. října 2017 11:09 )

Jdi do pr.dele idiote ! Víš o tom h.ovno a akorát zavistivě meleš držkou.

tgbb. ( 2. října 2017 11:03 )

Na smrti dítěte se opět napakuje Slámová, jak je jejím zvykem, a kterou tady obhajuješ. Smrt dítěte je pro ní výnosný dar z nebes. Je mi z tebe na blití.

tgbb. ( 2. října 2017 10:58 )

To není na pořadu dne. Naše soudnictví si vypomáhá falšováním důkazů (viz případ Kramný), že politici museli zrušit tento nevratný proces. Pokud naše soudnictví není důvěryhodné, tak nelze.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání