Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tohle sis nezasloužila! Kamarádky dvou obětí vraha z Doubice pláčou na sociálních sítích

Autor: dce - 
28. září 2017
05:10

Kamarádky zavražděné čtrnáctileté slečny, kterou zabil Martin Ch. o víkendu v Doubici, smutní na internetu. Myslí si, že se dívence stala osudná láska ke koním. Na ty ji prý vrah nalákal k sobě do auta!

„Tohle sis nezasloužila, měla bys tu být mezi námi, mám tě ráda. Snad se tam budeš mít dobře, i když (sic) líp, než ses měla tady. Měla si život před sebou, budeš mi chybět,“ napsala kamarádka zavražděné dívenky (†14) na Facebook.

Tu zabil Martin Ch. v noci na neděli v chalupě v Doubici. Její kamarádku (16) vážně zranil. Sám si ale myslel, že ji zabil, proto ji odvezl na 10 km vzdálené opuštěné místo, kde ji pohodil. Našel ji místní a podařilo se jí zachránit život.

Obě dívenky měly podle všeho rády koně – Martin Ch. jich měl hned několik a existuje důvodné podezření, že na ně holky k sobě domů přilákal! „Celou dobu mi vrtalo, proč by lezla k někomu do auta když ho nezná. Nakonec mi to došlo. Ten .........., nevím jaký výraz by byl pro toho člověka vhodný, vlastnil koně a ona musela každého koně hned vidět. Myslela si asi, že jsou dvě a tím se jim nemůže nic stát, jenže chudák netušila jak moc se spletla,“ napsala paní Renata.

„Byla jsi tak úžasná dívka. Pořád nemohu uvěřit, že tu už nejsi,“ píše další kamarádka oběti.

Vrah se k činu policii doznal, v úterý ho soudce poslal do vazby. „Projevil se dnes tak, že nechtěl někoho zavraždit, ani svým jednáním nepředpokládal, že by mohl někoho zbavit života,“ uvedl advokát Zdeněk Pánek.

ellenic ( 28. září 2017 09:38 )

Zavraždí dívku, druhou téměř také a ještě se do.bytek jeden směje. Co je to za lidi v naší společnosti, že se musí maminky a tátové bát, aby se jejich dětem nic nestalo. Asi se dobře s panem advokátem bavil . Ten, kdo jiného připraví o život by měl skončit na šibenici , bez vyjímky. Hlavně se jich nesmí soudce ptát, zda to bylo úmyslné, to je potom nižší sazba.

DWEI ( 28. září 2017 07:26 )

Lidská zrůda, zasloužil by stejnou smrt jako chudinka 14-ti letá holčička!!!!!! A když vidím foto, kde se usmívá, když hovoří se svý obhájcem, tak je mi špatně... Vím, že je to povolání, ale stejně mi nejde do hlavy, jak někdo může obhajovat vraha a obhajovat jeho odporný čin a pak klidně spát...........

safinka59 ( 28. září 2017 07:11 )

....v CZ vynášení rozsudků a tresty jsou výsměchem společnosti ! Matky vražedkyně se ohřejí v base 1-3 roky, a hurá domů... prý vyrůstala v neůplné rodině zavražděn senior, vrah cikán dostane 5 let...prý je nezletilý ! Zavraždíš pro peníze, nebo jen tak ?! Výjimečně jsi potrestán na 15 let, po deseti jdeš domů ! Co si vzít příklad z Ameriky, kde může dostat doživotí i nezletilí ? Zabiješ ?! Chcípni v kriminále bez suché kůrky, nebo na oprátce ! Ano, jsem za trest smrti !!!

maruch ( 28. září 2017 06:57 )

V takových případech jsem pro TREST SMRTI !!!! Takové zrůdy si nezaslouží žít!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání