Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Manželka (43) načapala manžela (†40), jak si užívá trojku: Zavraždila všechny tři!

Autor: bop - 
1. října 2017
22:00

Brutální případ manželské žárlivosti teď řeší policie ve Velké Británii. Když se Crystal Gambino (43) vrátila nečekaně domů, přistihla svého manžela Giovanniho Gambina (†40), jak si užívá sex ve třech. Žena dostala záchvat zuřivosti a zavraždila všechny přítomné.

Crystal a Giovanni Gambinovi měli devítiletou dceru a na první pohled idylický domov. Za krásně natřenou omítkou vypadalo ale všechno trochu jinak - sousedé potvrzují, že paní domu často křičela, manželé mezi sebou navíc měli velké neshody. Dokonce se spolu chtěli rozvést. V roce 2009 si Crystal vymohla soudní zákaz styku s manželem Giem a vyplnila papíry pro rozvod, který byl ovšem zamítnut. Rodinu navíc tížily i další potíže - ve stejném roce například Crystal vyhlásila osobní bankrot. 

Po sousedství byla paní Gambino dobře známá svou horkokrevností. Jedna sousedka například pro britský list The Mirror uvedla, že se se ženou přestala stýkat poté, co na ni při hádce vytáhla střelnou zbraň. Dodává však, že nevěřila tomu, že by Crystal skutečně vystřelila. 

Později ale Crystal Gambino všechny přesvědčila o opaku. Když přišla v únoru roku 2016 nečekaně domů a načapala svého manžela, jak si užívá sex ve třech s jiným párem, dostala šílený záchvat zuřivosti. Svou střelnou zbraní do všech tří lidí vypálila 15 ran, takže musela dvakrát dobíjet zásobník. 

Po činu uklidila nejnápadnější stopy, zakrvácené povlečení nastrkala do pračky a odjela vyzvednout svou dceru ze školy. Když ji přivážela k příbuzným, aby mohla pokračovat v úklidu místa činu, svěřila se přitom švagrovi, že zavraždila svého manžela. Otřesený muž vše okamžitě nahlásil na policii. 

Švagr vražedkyně přitom uvedl, že si není jistý, jestli je to skutečně pravda. Crystal prý byla dost nevyrovnaná a nebylo by to poprvé, kdy si něco vymyslela. Pro jistotu ale věc ohlásil - a dobře udělal... 

Během vyšetřování policie zjistila, že si Gio Gambino (†40) podal inzerát, ve kterém hledal pár svolný k sexu ve třech. Na ten se ozvali Geoffrey Gilliland (†39) a Stephanie Sanchez (†33), kteří bydleli v asi 30 km vzdáleném motelu. Výměnou za sex jim slíbil drogy. Osudné ráno jel Gambino odvézt dceru do školy a pak vyzvednout dotyčný pár. 

Po otřesné trojnásobné vraždě se Crystal pokoušela zahladit stopy. Mrtvé tělo Stephanie naložila na kolečko a odvezla ho na dvorek, kde ho uložila do ohniště. Patrně s plánem později ho zpopelnit. Přemístit dvě další těla už ale nestihla. Musela rychle jet pro svou dceru, kterou vezla rovnou do domu příbuzných. 

Po hlášení od jejího švagra přijela na místo činu policie, která všechna tři mrtvá těla i ostatní důkazy objevila. Crystal se hájila prokazatelnou mentální nemocí, soud ji však shledal vinnou z trojnásobné vraždy a uložil jí 29 let za mřížemi. 

VIDEO: Zlínská policejní mluvčí Lenka Javorková ke čtvrteční rodinné tragédii na Uherskohradišťsku.

Video  Zlínská policejní mluvčí Lenka Javorková ke čtvrteční rodinné tragédii na Uherskohradišťsku  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

XLADI ( 2. října 2017 13:28 )

Podle popisu asi "lepší lidi" smažky z lacinýho motelu na drogách a zbankrotovaná rodina

oliiiii3 ( 2. října 2017 12:06 )

Posední vrznutí.

villon ( 2. října 2017 00:01 )

Já bych do trojky s chlapem nešel, jedině dvě babi. Ale kdyby mě u toho měl někdo oddělat, tak asi ani tak ne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání