Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Blogger zemřel v přímém přenosu po uštknutí hadem: Sebevražda kvůli rozpadu manželství?

Autor: lm - 
30. září 2017
21:30

Známý ruský blogger nejspíš spáchal sebevraždu v přímém přenosu. Experta na hady Arslana Valeeva (†31) uštkla prudce jedovatá mamba černá. Muž byl ještě převezen do nemocnice, tam ale podlehl.

Arslan Valeev (†31) se v přímém přenosu nejspíš dobrovolně nechal uštknout jedovatým hadem a prosil diváky, aby zavolali jeho exmanželce. Ačkoliv uštknutí v přenosu nebylo přímo vidět, Arslan ukázal ránu na kameru a řekl, že šlo o jeho domácího mazlíčka - mambu černou. Jed tohoto hada je pro člověka velice nebezpečný a téměř vždy smrtelný.

Zdravotní stav bloggera se během přenosu viditelně zhoršoval. Valeev na konci vstal do židle a někam odešel. To bylo naposledy, kdy ho jeho fanoušci viděli živého. Podle ruských médií byl Valeev převezen do nemocnice, ale tam zemřel.

Arslan Valeev s manželkou Jekatěrinou měli na YouTube několik kanálů, ve kterých se věnovali hadům a rysům. Manželé se ale letos v létě vážně pohádali. Začátkem srpna Valeev svou manželku obvinil z nevěry a zbil ji tak, že utrpěla otřes mozku. V září se za to omluvil, Jekatěrina ale zažádala o rozvod kvůli domácímu násilí.

Jeho přátelé se ho na internetu zastávají, že šlo o nehodu a Valeev určitě nespáchal sebevraždu. Je ale zvláštní, že by doma neměl protijed, nebo případně nevyhledal pomoc.

"Pokud umřu, tak umřu. Chvilku tu s vámi pobudu. Kdyby náhodou, tak na mém telefonu najdete zprávu pro Katju. Řekněte jí, že jsem ji moc miloval," svěřil se v přenosu umírající muž a poté divákům nadiktoval její číslo. "Pokud se jí někdo dovolá, byl bych rád, kdyby za mnou přišla, pokud má čas. Umírám, sbohem. Moc rád bych Katju viděl," uvedl dále. Bohužel jeho poslední přání už se mu nejspíš nesplnilo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání