Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pátrání po Petrovi a jeho synech (5 a 3) v Karibiku: První zpráva o dětech

Autor: shp - 
4. září 2017
05:00

Že by se konečně zmizelého Petra (50) a jeho syny (5 a 3) podařilo najít? Čechovu jachtu se podařilo po dvou měsících usilovného pátrání nalézt v přístavu panamského města Portobelo. Vzápětí přišla zpráva, co je s dětmi. 

Drazí přátelé! Máme skvělé zprávy – loď byla nalezena v pořádku v přístavu Portobelo. Snažíme se navázat kontakt s posádkou, a jakmile budeme vědět víc, zveřejníme aktualizace. Jsme vděční za všechnu vaši pomoc, podporu a vlídná slova,“ informoval rodinný přítel Adam na sociální síti.

Všichni se hned ptali, co je s malými chlapci, po nichž už steskem umírá jejich matka Iva. „Podle zpráv, co mám, jsou všichni v pořádku,“ napsal Adam na Facebooku s tím, že se jim zatím stále nepodařilo rodinu kontaktovat přímo. Později zprávu aktualizoval - nakonec se rodině s Petrem podařilo navázat kontakt a potvrdit tak šťastné zprávy!

Petr a jeho synové Lukáš a Matěj se ztratili před dvěma měsíci na jachtě u pobřeží Panamy. Čechova manželka Iva pak požádala o pomoc i veřejnost. Pátrací akce se následně rozjely na plné obrátky. Až v neděli se však objevila zpráva, že Petrova loď byla nalezena. Co ale stálo za jejich zmizením?

Obří zábavní loď:

panbaron ( 4. září 2017 15:38 )

Nejdriv je opichal a pak zahrabal

spania ( 4. září 2017 12:22 )

Je to jasný,prostě chtěl utéct i s dětmi od manželky.A teď ho našli,protože po nich někdo začal pátrat.Smůla,no...

ellenic ( 4. září 2017 11:58 )

Ten chlap je divný už od pohledu . Co je to za člověka, když dva měsíce nepodá nikomu zprávu, zvláště ne matce tak malých dětí. Svěřila bych mu maximálně plyšového medvěda a ještě s obavami . Být matkou dětí, tak už bych mu děti nikdy nesvěřila, umím si představit, co prožívala .

jany ( 4. září 2017 08:58 )

snazili se te pani utect?

laco ( 4. září 2017 08:53 )

Kdesi som čítal, že mal v minulosti opletačky s drogami. By ma preto neprekvapilo, keby bol v base a decká v decáku ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání