Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Video jen pro silné povahy: Chlapce srazila felicie uprostřed cesty

Autor: shp - 
31. srpna 2017
11:41

Z tohoto drsného videa běhá mráz po zádech. Jeden z obyvatel obce na východě Slovenska natočil na video nehodu, která se na vlastní oči jen tak nevidí. Dva chlapci stáli uprostřed cesty. Vtom přijelo auto, které ve vysoké rychlosti srazilo jednoho z nich. Policie už incident vyšetřuje. Co ale bude s chlapcem?

Tím, kdo srazil mladíka uprostřed cesty, je řidič bílé Škody Felicie Combi. K nehodě došlo 27. srpna v obci Dobrá Vůle u Krompachů. Video má jenom několik sekund, ale mezi místními obyvateli se rychle rozšířilo. Na sociální síti má již více jak tisíc sdílení. Ve vesnici také nemluví o ničem jiném.

Záběry ukazují, jak se dva chlapci na cestě baví. Po chvíli přijde střih a jednoho z nich nabere auto ve velké rychlost. Náraz doprovází děsivě hlasitá rána. Je velmi divné, že chlapci vůz nezaregistrovali. Výsledek nehody, kterou vyšetřuje Okresní dopravní inspektorát v Spišské nové Vsi, je děsivý.

„U řidiče osobního motorového vozidla, které se účastnilo dopravní nehody, byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. U chodce byl nařízený odběr krve. Chodec podle předběžné lékařské zprávy při dopravní nehodě utrpěl zranění s předběžnou dobou léčení 42 dní,“ informovala Topky.sk policejní mluvčí Jana Mesárová.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání