Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vážná nehoda na Teplicku: Řidička (15) vjela na zastávce do lidí a srazila maminku a miminko v kočárku

Vážná nehoda na Teplicku: Auto vlétlo do zastávky autobusu a srazilo dívku (18). (Ilustrační foto)
Vážná nehoda na Teplicku: Auto vlétlo do zastávky autobusu a srazilo dívku (18). (Ilustrační foto)  (Autor: HZS Jihomoravského kraje)
Autor: dce - 
15. srpna 2017
22:28

K vážné nehodě došlo v obci Hrob na Teplicku v úterý v podvečer. Ze zatím nezjištěných příčin vjelo osobní auto vysokou rychlostí do autobusové zastávky, kde srazilo osmnáctiletou dívku a kočárek s miminkem, který vezla. Řidičce bylo teprve 15 let!

Dívka za volantem auta Nissan Micra podle policie vjela při otáčení na autobusovou zastávku, kde srazila mladou ženu s kočárkem a pak nabourala do zdi. 

Sražená dívka, která nebyla matkou dítěte v kočárku, utrpěla podle mluvčího ústecké záchranky Prokopa Voleníka vážná poranění. Jak uvedl server Události112.cz, k nehodě kromě sanitek vyrážel i vrtulník z Prahy. Miminko v kočárku bylo rovněž zraněno a skončilo v nemocnici.

Vůz podle všeho řídila teprve 15letá dívka bez řidičského oprávnění! Při nehodě se zranila i mladistvá řidička a její spolujezdec. "Bližší okolnosti nehody a její příčina jsou předmětem dalšího prověřování," dodal policejní mluvčí Daniel Vítek.

skaara ( 16. srpna 2017 11:23 )

O žádné příslušnice "jistého etnika" NEŠLO !!! A ta holka nebyla v autě sama !!! Byl tam ještě nějakej devatenáctiletej parchat, ktwrýmu to auto asi patřilo a tak jí nechal řídit no. A těžce zraněná dívka ze zastávky NENÍ matkou dítěte, které naštěstí NEBYLO zraněno, ta dívka to dítě POUZE HLÁDALA. Spíš ti parchanti jen machrovali a do zastávky to ta patnáctiletá kráva napálila náhodou vlastní debilitou

naidka ( 16. srpna 2017 10:48 )

Vjela do lidí že bychom se konečně lehce přiblížili k Západu? Jestli v tom nemá prsty nějaký gadža, je to jen vyřizování účtů v rámci komunity.

dandova ( 16. srpna 2017 08:44 )

Že by to byla ....

pajato73 ( 16. srpna 2017 07:27 )

nejaka cerna zarliva cubka, ktera se chtela zbavit byvalky jejiho frajirka

porgy1 ( 15. srpna 2017 23:29 )

Na čem patnáctiletá řidička vjela do lidí- na kole ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání