Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ženy šly nahlásit sexuální útok. Policista jednu z nich zbil za to, že byla neslušně oblečená

Autor: shp - 
15. srpna 2017
20:02

K neuvěřitelné události, kterou zachytila kamera, došlo v tureckém městě İzmir. Dvě ženy zde šly na policii nahlásit sexuální napadení. Jenže když strážce zákona potkaly a svěřily se jim s hrůzami, které je potkaly, jeden z nich napadl nebožačku a začal ji bít pěstmi.

Kdyby celý incident nenatočila průmyslová kamera, možná by ženám nikdo nevěřil. Jenže tohle je nepopiratelný důkaz. Policista bez varování ženu uhodil pěstí a u jedné rány nezůstal. Bil ji jako toho nejohavnějšího kriminálníka.

Chtěly jsme pomoct, protože jsme neviděly poznávací značky na motorkách těch, kteří nás sexuálně obtěžovali. Jeden z důstojníků řekl, že dotyční na to měli právo, protože jsme se neslušně oblékly,“ vypověděla jedna z obětí.

Hned poté ji napadl. V bití nepřestával ani po několika zásazích. Policista se předvedl v tom nejhorším světle. Ženu bil, i když ležela na zemi. Záznam z kamery ho usvědčil. Od oběti ho musel odtrhnout až dav lidí, kteří jí přiběhli na pomoc.

Jakmile jsme byli informováni o incidentu, začali jsme ho sami vyšetřovat. Policejní oddělení je organizace, která dbá na svoje vztahy s veřejností. Když nějaký náš zaměstnanec pochybí, čekají ho sankce,“ řekl policejní komisař Huseyin Askin.

hnnn ( 16. srpna 2017 08:55 )

Horáček s Drahošem + dobroseři z neziskovek nám to chtějí zařídit i u nás!

pajato73 ( 16. srpna 2017 07:31 )

v Istanbulu chodi mlade holky dokonce v HotPans... to je zase nejaky anatolsky zaostalec, ktery ma problem s pokrokem doby.... a toto chce jit do EU? chran buh...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání