Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka (16) ubodala řidiče Uberu (†34) mačetou a nožem, které právě ukradla

Autor: shp - 
1. června 2017
22:30

Mnoho lidí varuje před řidiči Uberu s tím, že jde o nedostatečně prověřené osoby. Řidič této dopravní služby z amerického Chicaga však narazil naopak na nebezpečnou pasažérku. Že vzal do vozu Elizu Wasni (16) se stalo Grantu Nelsonovi (†34) osudné. Dívka ho ubodala nožem a mačetou, které ukradla ze supermarketu. 

Teprve šestnáctiletá Eliza Wasni podle obžaloby ukradla v supermarketu mačetu a nůž, načež si mobilní aplikací přivolala řidiče Uberu. Grant Nelson měl tu smůlu, že byl poblíž a dívce zastavil. Ta jej několik okamžiků po nasednutí do auta napadla a vážně pobodala.

Muž ještě stihl vyběhnout z vozu a utéct do nejbližšího domu s prosbou o pomoc. Zranění však byla příliš vážná a Grant jim nakonec podlehl. Záchranáři mu již nedokázali pomoci. Policie později Elizu, která žije sama se svou matkou, zadržela a obvinila ji z vraždy.

Jak je možné, že Grant Elizu do vozu vzal, není jasné. Společnost Uber totiž převáží pouze zákazníky starší osmnácti let. „Jsme zdrceni ztrátou jednoho z našich partnerů. Naše nejhlubší kondolence patří jeho rodině a milovaným, kteří prožívají nejtěžší období,“ prohlásil mluvčí Uberu.

Grant žil se svými rodiči a pracoval jako číšník. Po směnách ve své práci si ale přivydělával jako řidič dopravních služeb Uber a Lyft. Peníze navíc potřeboval. Rodina usměvavého muže je z jeho smrti zdrcena. Proč na něj dívka zaútočila, není stále vůbec jasné.

Slovenskem otřásl případ dívky, která ubodala vlastní babičku:

salto ( 2. června 2017 09:44 )

Zřejmě byla nastrčena někým z těchto tří: Babiš, Zeman, potažmo Putin

tgbg ( 2. června 2017 08:30 )

To byla ruská špionka!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání