Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladý pár zmizel beze stopy: Tereza chtěla Petra opustit, tvrdí příbuzní

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
26. května 2017
15:38

Slehla se po nich zem! Vizovičtí policisté pátrají po mladých milencích Tereze Blanarovičové (22) a Petru Hradilíkovi (27), kteří zmizeli ve středu. Podle příbuzných se přitom dívka se svým partnerem chtěla rozejít.

„Naposledy byli viděni tuto středu v Želechovicích nad Dřevnicí. Tyto dvě osoby se pohybují společně, ale pozor, nelze vyloučit, že jsou i každý zvlášť. Můžou mít u sebe i psa křížence střední rasy,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Javoříková.

Terezině rodině je podle serveru TN.cz divné, že by se svým přítelem jen tak odešla. Podle příbuzných ženy se s ním chtěla pohřešovaná rozejít, než oba zmizeli,“ řekla mluvčí. Podezřelé je i to, že dívka nedorazila bez omluvy do práce. 

Tereza Blanarovičová je vysoká okolo 180 cm, plnoštíhlé postavy. Má dlouhé blond vlasy s konci obarvenými narůžovo. Oblečená je pravděpodobně v šedém saku, světlém tričku a riflích, na nohou má výrazné růžovooranžové boty.

O pět let starší Petr Hradilík je malé postavy, okolo 155 cm s hnědými krátkými vlasy. Pravděpodobně má na sobě tmavě šedou bundu a černé tepláky s velkým bílým nápisem na levé nohavici. 

„Informace k pohřešovaným osobám volejte na tísňovou linku 158,“ žádá policejní mluvčí.

Pražská policie hledá muže, který obtěžoval mladistvé dívky. Poznáte ho?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání