Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kajínkova přítelkyně pracuje jako psycholožka: Co o ní říkají pacienti?

Autor: jn, ljš - 
25. května 2017
19:00

Neměli tušení, že je léčí přítelkyně Jiřího Kajínka! Pacienti ale nedají na brněnskou psycholožku Magdu G., která svůj vztah s na doživotí odsouzeným vrahem roky tajila, dopustit. 

Magda G. poskytuje psychodiagnostickou a psychoterapeutickou péči pro děti i dospělé. Ordinaci, ve které se ambulantně zabývá i klinickou psychologií, má v Brně-Řečkovicích.

Kolegové i pacienti se vesměs shodují, že je Magda G. příjemná žena, která se umí vcítit do problémů jiných. „Špičkový odborník, který mne neodsuzuje za to, když přijdu, zmlácená životem do ordinace třeba po dvou letech, zničehonic. Umí najít tak lehce řešení. A fungující řešení a především mi dává víru v budoucnost,“ svěřila se pacientka V. P., která u své terapeutky hledá sílu a energii.

Psycholožka, která si své soukromí pečlivě střeží, je zároveň velmi vytíženou terapeutkou. Někteří upozorňují, že někdy možná až přetíženou.

„Paní doktorka je příjemný člověk, rád jsem si s ní povídal, ale s problémy mi nepomohla. Je to jak když se bavím s kamarádkou – člověku se uleví, když řekne paní doktorce všechno. Před ní jsem se nestyděl, ale to je tak všechno,“ svěřil se jiný z klientů. „Zčásti za to může také to, že je paní doktorka přetížená a mám problém se k ní na další návštěvu objednat dřív než za dva až tři měsíce, takže už k ní nechodím,“ dodal.

Podle další z klientek je Magda G. „velice profesionální, milá, ochotná, vstřícná. Dovedla naslouchat, poradit a natrénovat se mnou konkrétní situaci“. Schůzku s ní si kdykoliv sjednala rychle, bez čekání.

Fotogalerie Kajínek si užívá svobodu s půvabnou blondýnkou 81 fotografií

S odsouzeným dvojnásobným doživotním vrahem Jiřím Kajínkem se Magda G. údajně znala ještě v době před jeho uvězněním. Před lety mu pomáhala se psaním knihy Můj život bez mříží a zamilovala se do něj.

Video  První slova Kajínka na svobodě: Radši umřu na svobodě, než ve vězení.  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

oshona ( 25. května 2017 21:06 )

OMG, to je zase love story.. Kriminálník a přiblblá Mgr

drzaaaa ( 25. května 2017 20:00 )

já jim nefandím neb je neznám ...................jsou mi šumák

renataren ( 25. května 2017 19:58 )

Proč ne? Fandím jim oběma!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání