Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kdo je tajemná Kajínkova přítelkyně? V práci už ji týden neviděli

Autor: ljš, vet, jn - 
24. května 2017
17:47

Pomáhala mu, až se do něj zamilovala! Blondýnka, se kterou si v úterý večer vyrazil Jiří Kajínek na romantickou projížďku lodí po Vltavě, pracuje v Brně jako psycholožka.

Kajínkova přítelkyně Magda patří mezi přední odborníky, několikrát vystupovala v televizi a v oboru má i doktorát. Ve své brněnské ordinaci poskytuje psychodiagnostickou a psychoterapeutickou péči pro děti i dospělé. 

Pacienti ji tam v těchto dnech ale nenajdou. Podle svého kolegy, se kterým mluvila Mladá fronta Dnes, si vzala před týdnem dovolenou. Zřejmě chtěla vše nachystat na den D, kdy Zeman milost pro jejího přítele podepíše.

Dočkala se v úterý. Žádné dojemné přivítání před věznicí se ale nekonalo. Dvojice si vše nechala na později. Půvabná blondýnka se vedle Kajínka objevila až večer, když vyrazil do ulic Prahy. Společně se prošli po Karlově mostě a projeli na člunu po Vltavě.

„Ona na Kajínkovi doslova visela,“ popsal Blesku svědek. Není divu, dvojice sice byla v poslední době v každodenním telefonickém nebo korespondenčním kontaktu a modrooká Magda svého přítele za mřížemi navštěvovala, jak jen to bylo možné, teď se jí ale splnil sen. Svého partnera, kterému nejprve pomáhala v rámci své práce a pak se do něj zamilovala, už může obejmout, kdykoli se jí zlíbí.

Více o Jiřím Kájínkovi se dozvíte v rozhovoru v 19:25 v Krimi zprávách speciál na TV Prima.

Video  Kajínek na svobodě: Podívejte se na první vteřiny, kdy vyšel ven.  - Petr Soukup
Video se připravuje ...

Video  První slova Kajínka na svobodě: Radši umřu na svobodě, než ve vězení.  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Video  Kajínek je venku: Nepiju, nekouřím, nefetuju. Ale mám chuť na pečenou husu.  - Petr Soukup, David Vaníček
Video se připravuje ...

Video  Kajínek vyšel ven jen v tílku: Věci jsem rozdal vězňům, koupím si mobil.  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Video  Fanoušci oblehli Kajínka: Objetí, selfíčka a pak ho odvezla reportérka.  - Petr Soukup, David Vaníček
Video se připravuje ...

ptakohnivak ( 6. února 2018 15:14 )

Tvl, to jsou zase závěry Plesku, já tedy nevidím, že by doktorka a Kájínek spolu něco měli, jen 2 lidi, kteří se znají a jsou spolu někde na veřejnosti. Žádný projev láskyplného chování fakt nevidím.

Hidden-object ( 26. května 2017 08:38 )

Když pominu dementní ,uchylné a zlostné přispěvky zde od lůzy a primitivů,které nemají vahu ani pírka,tak je zcela jasné,že p.Kajinek sice darebak a zloděj byl (kdo ne v ČR že..),ale každy dojde dřive nebo později rozumu(možná),ale jedno je jisté že skutečně jen ten kdo nechce,nebo na to nemá IQ nevidí,že KAJINEK NIKDY NEVRAŽDIL ,mají v tom prsty cikansopolicajtské mafie a p.Kajinek byl pouze obět!!!!Máme skvělého prezidenta ,ktery to viděl a když nekonají zkorumpované uřady,jednal p.Zeman sám.Bůh mu dej sílu a zdraví .Stejně jako p.Babišovi a zbav nas Bože kretenů jako jsou Sobotka,Kalousek a jim podobny.Bohužel Česky narod je v mnoha směrech jen o zlodějích,korupčníkách,intrikanech,samolibích individuí a blbců,co si myslí že sežrali moudrost světa viz.zubate vejce Sralbotka a spousty priblblů zde a diky tomu jde ke dnu,stejně jako ubožaci Top 09,ČSSD,atd..Tedy pane Kajinku,přeju aby jste v tom bordelu dokázal svou nevinu a šmejdi pujdou pěkně sedět!!!Možná..A když ne sedět,tak alespom bezesné noci pro zmrrdy!!! A Blesku,jsi megažumpa a stoka hnisu...!!!

Gemmy ( 26. května 2017 06:42 )

Panu Kajínkovi přeji jen to nejlepší.Doufám, že nebude potřebovat pomoc od nikoho,má dobrou přítelkyni. Jen se bojím o jeho život.

tonyka ( 25. května 2017 20:55 )

rentierskej:Ty kretene,jak můžeš o někom říkat že je vrah,Ty jsi u těch vražd byl,Ty jsi to viděl,hajzle nedobrej,potřeboval by si dostat pořádně přes držku aby si se srovnal,postav se před zrcadlo,uvidíš VOLA!!!

Hidden-object ( 25. května 2017 10:03 )

Když pominu dementní ,uchylné a zlostné přispěvky zde od primitivů,které nemají vahu ani pírka,tak je zcela jasné,že p.Kajinek sice darebak a zloděj byl (kdo ne v ČR že..),ale každy dojde dřive nebo později rozumu(možná),ale jedno je jisté a skutečně jen ten kdo nechce,nebo na to nemá IQ a nevidí,že KAJINEK NIKDY NEVRAŽDIL ,má v tom prsty cikansopolicajtská mafie a p.Kajinek byl pouze obět!!!!Máme skvělého prezidenta,ktery to viděl a když nekonají zkorumpované uřady,jednal p.Zeman sám.Bůh mu dej sílu a zdraví.Stejně jako p.Babišovi a zbav nas Bože kretenů jako jsou Sobotka,Kalousek a jim podobny.Bohužel Česky narod je v mnoha směrech jen o zlodějích,korupčníkách,intrikanech,samolibích individuí a blbů,co si myslí že sežrali moudrost světa viz.zubate vejce Sralbotka a diky tomu jde ke dnu,stejně jako ubožaci Top 09,ČSSD,atd..Tedy pane Kajinku,přeju aby jste v tom bordelu dokázal svou nevinu a šmejdi pujdou pěkně sedět!!!Možná...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání