Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lukáš (†17) zemřel při děsivé nehodě. Řidička nabourala do mostu, náraz odhodil vůz na kamion

Autor: shp - 
18. dubna 2017
18:52

Byl mladý a měl celý život teprve před sebou. Bohužel byl ve špatnou chvíli na špatném místě. Lukáš (†17) usedl do vozu dvacetileté řidičky spolu s kamarády. Jenže mladá žena narazila do betonového mostu. Náraz odhodil vůz na protijedoucí kamion, který auto odpálil do taxíku. Lukáš nehodu nepřežil.

Jízda několika mladých lidí ve slovenském Stakčíně skončila tragicky. Dvacetiletá řidička podle policie nejprve narazila do betonového mostu, který auto odhodil na kamion. To však nebyl konec děsivé jízdy, informovala TV JOJ.

Smrtící cestu ukončil poslední náraz, když vůz od kamionu odletěl na taxík, který v tu dobu projížděl kolem. Mladý Lukáš, který byl ve voze s dalšími třemi lidmi, při nehodě zahynul. Další tři osoby skončily v nemocnici.

Muž utrpěl poranění lebky neslučitelné se životem a na místě zahynul,“ řekl mluvčí policie Jozef Minár. „Protijedoucí auto dostalo smyk a narazilo do kamionu,“ potvrdil děsivý průběh autonehody její svědek.

PETR_50 ( 18. dubna 2017 19:14 )

No, mládí přeci sluší rychlost. Tak jim ta rychlost teď ukázala jejich další životní směr. ONO auto nejsou kolečkové brusle,nebo koloběžka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání