Psal se 21. srpen 2012 a opilá Rezešová usedla za volant. Na maďarské dálnici se srazila s vozem, který skončil v plamenech. Tři lidé na místě uhořeli, čtvrtá oběť později podlehla zraněním v nemocnici. Za nehodu, kterou způsobila, byla odsouzena původně na šest let. Soud druhé instance však později trest zvýšil na 9 let v base.

Jenže po odpykání dvou třetin trestu už může Rezešová zažádat o podmínečné propuštění. A to podle všeho taky udělá. Dostat ven se může již příští rok. Maďarský portál Bors informoval, že Rezešová se chová příkladně, plné své povinnosti a nebyly s ní nikdy žádné problémy. Existuje tak velká šance, že se na svobodu dříve vážně dostane.

O Rezešové před nedávnem promluvila spoluvězeňkyně, která se dostala na konci minulého roku na svobodu. Prozradila, že zpočátku ji neměli v base rádi. Používala jenom kosmetiku, ze které křičelo, jak je drahá. Chtěla luxus i za mřížemi. Jenže pak se vše změnilo. Rezešová změnila vizáž a chtěla zapadnout.

Podařilo se. Vězeňkyně si ji podle všeho hodně oblíbily. Rezešová se totiž naučila mluvit maďarsky a za mřížemi neměla žádné výhody. Jakmile však bude propuštěna z vězení, jistě se velmi ráda vrátí do přepychu. Její rodina zdědila miliardy a vždy to ráda okázale dávala najevo.

Fotogalerie
31 fotografií